Sosyal Hizmetler İl Müdürü tarafından dün Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´nün çalışmalarına katkı veren hayırseverlere Alaborina Restaurant´ta plaket töreni düzenledi.


Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, yönetiminde gerçekleşen törene Vali Erdal Ata, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Belde Belediye Başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, işadamları ve davetliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne katkı veren herkese teşekkür eden Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez; "Türkiye´de Sosyal Hizmetler Kurumları son yıllarda çocuk yuvasında kimsesiz çocukları bakmakla yükümlü bir kurum iken, toplumun sosyal sorunlarıyla ilgilenen bir kurum haline dönüşmüştür. Toplumun sosyal sorunlarını sadece Sosyal Hizmetlerin tek başına çözebilmesi mümkün olamamaktadır.


Bu nedenle diğer kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, sivil toplum kuruluşluları ile çalışmak ve onların maddi manevi desteklerini almamız gerekiyordu, bizde bunu Zonguldak´ta sağlamış durumdayız. Sosyal hizmetlerine katkı veren hayır severlerimize plaket vermeyi uygun gördük. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Ardında Vali Erdal Ata, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü´nün Türkiye çapında ihtiyacı olan bütün insanlara bir yardım kuruluşu olarak önemli yerlere ulaştığını vurguladı.


Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü&[#]8217;nün çalışmaları nüfusun her kesimine hitap ettiğini belirten Vali Ata; "Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğümüzün ülke çapında yaptığı hizmetlere hepimizin ihtiyacı var. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü doğan bebekten başlayan bir insanın hayatının her aşamasında onun yanında ihtiyaç sahibi ve devletin himayesinde korunmaya ihtiyaç duyan insanları himayesine almıştır.


İlimizdeki, yetiştirme yurdu ve huzurevlerinde binlerce vatandaşımız sosyal hizmetlerimize hayırsever vatandaşlarımızın sunduğu hizmetlerden faydalanıyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün nüfusun her kesimine hitap eden hizmetlerde bulunuyor. Katkılarından dolayı bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Ardından plaket törenine geçilerek, Vali Erdal Ata, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref tarafından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´nün çalışmalarına katkı veren hayırsever işadamlarına, kamu görevlilerine, koruyucu ailelere ve basın mensuplarına plaket verildi.

Editör: Pusula Gazetesi