Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak milletvekilliği için adı geçen Necmettin Aydın, ilk kez bu kadar net konuştu. Aydın, “Prensiplerimiz çerçevesinde hizmet etme imkanı doğdu. Her türlü imkan ve fırsatları değerlendirmek isteriz” dedi.

Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve 20’nci Dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın, AK Parti’den Zonguldak milletvekili adayı gösterilebileceği iddiaları ile ilgili Pusula’ya konuştu. Aydın, adaylığı ile ilgili özel görüşmelerin yapıldığını, ancak henüz netleşen bir konu olmadığını ifade etti. Aydın, Genel Merkez’le sürekli görüşme halinde olduklarını belirterek, “Prensiplerimiz çerçevesinde hizmet etme imkanı doğdu. Her türlü imkan ve fırsatları değerlendirmek isteriz” dedi.

Aydın, Pusula’ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yeni bir gelişme söz konusu değil. Benim şahsen herhangi bir müracaatım yok. Biz Erbakan Vakfı olarak Fatih Erbakan ile beraberiz. Gazetelerde de bize kadro olarak teklif getirecekleri yönünde haberler çıktı. Karşılıklı özel görüşmeler oluyor, henüz masada oturulmuş, konuşulmuş netleşmiş bir şey yok. Genel Merkez’le sürekli görüşme halindeyiz, alternatifleri değerlendiriyoruz. Bizim açımızdan önemli olan memleketimize düşüncelerimiz, prensiplerimiz çerçevesinde hizmet edebilme imkanıdır. Böyle bir imkan doğduğunda her türlü imkan ve fırsatları değerlendirmek isteriz. Zonguldak’ımıza her şeyin hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Pusula Gazetesi