HASAD, YOZGAT GRUBU’NDA MÜCADELE EDECEK

2014-2015 sezonu Erkekler 3. Lig Yarı Final müsabakalarının oynanacağı yerler belli oldu. Ligde sezonu ikinci sırada tamamlayan HASAD Gençlikspor, Play-Off maçlarını Yozgat’ta oynayacak.A Grubu maçlarının yapılacağı Yozgat’ta, Zonguldak HASAD Gençlikspor’la birlikte Konya Büyükşehir Belediye, Ankara Mahir Başer Ortaokulu Spor Kulübü, Kars Genç Kafkas Spor Kulübü yer alacak. Cuma günü kentten ayrılacak olan HASAD, son hazırlıklarını Yozgat’ta yapacak.

Erkekler 3. Lig Yarı Final müsabakalarına Yozgat, Kütahya, Elazığ, Bingöl ev sahipliği yapacak. Yarı finallerde ilk ikiye giren takımlar, 3-5 Nisan tarihlerinde Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda yapılacak finallerde yer alacak.

2. LİGE ÇIKARAK TAÇLANDIRACAĞIZ

Bu sezon göstermiş oldukları başarıları 2. Lige çıkarak taçlandırmak istediklerini belirten Zonguldak HASAD Spor Kulübü Başkanı Orhan Yazıcı, “Bu sezon Ligde başarılı bir çizgi yakaladık. Play-Off’lara da bunu taşıyarak hedefimiz olan 2. lige yükselmek istiyoruz.

Bize bu yolda destekte bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve İş adamı Atakan Turpçu’ya teşekkür ediyorum. “ dedi.

Editör: Pusula Gazetesi