AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Salih Demir, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Demir ziyarette, “Sıralamada seçilebilecek yerde olacağıma inanıyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Salih Demir, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Zonguldak’tan en az 4 milletvekili çıkmasını istediğini belirten Salih Demir, “Ben Zonguldak’ta en az 4 milletvekili olsun istiyorum. Diğer arkadaşlarımız için de mücadele edeceğiz. 30 aday adayı var. 5 aday çıkacak. İnşallah ilk beşe giren adaylar dargınlık yapmaz. Seçilenlere yardımcı olur ve Zonguldak’tan meclise 4 milletvekili gider. Böylelikle Zonguldak’a gelecek olan hizmet daha da artar” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin CHP ve MHP’de 4’er milletvekili çıkaracağı yönündeki açıklamalarını hatırlatması üzerine Salih Demir, “Keşke 12 milletvekili olsa da herkes 4’er vekil seçilebilse. İşin bir gerçeği var. Zonguldak’ta 2-2-1 olmaz kesinlikle. Bu konuda da iddialı konuşuyorum. 3-1-1 olabilir, 4-1 olabilir. Zonguldak’ın yatırıma ihtiyacı var. Zonguldak’ta hizmete ihtiyaç olduğu için iktidar partisine ihtiyaç var. Önümüzdeki dönem AK Parti iktidar olacağına göre çok sayıda milletvekili ile meclise gidersek Zonguldak daha fazla hizmet alır” şeklinde cevap verdi.

Gazetecilerin ‘Zonguldak’ta tanınan ve aktif bir insansınız. Aday adaylığınızı da açıkladınız. Sıralamada kendinizi nerede buluyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Salih Demir, “Ben sıralama söylemek istemiyorum. Ama ben sıralamada seçilebilecek yerde olacağıma inanıyorum. Kendime de güveniyorum. Bizi değerlendirip Zonguldak’ta sıralama yapacak olan siyasi büyüklerimize de inanıyorum” dedi.

ANKARA’DAKİ MÜLAKATI DEĞERLENDİRDİ

7 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen mülakatı değerlendiren Salih Demir şu ifadelere yer verdi:

“Orada siyasi bir hava vardı. 7-8 ilden gelen aday adayları vardı. Heyecanlı bir şekilde görüşmeleri bekliyorlardı. Orada aldığımız notlar şunu gösteriyor. Zonguldak, Bartın ve Karabük’e bakan heyet aynı heyet var. Çok ince eleyip sık dokuduklarını gördük. Kafalarda ‘Liste zaten hazırdır’ imajı var. Hiç öyle değil. İncelemeler araştırmalar bittikten sonra sıralama belli olacak. İkinci görüşmenin ardından listenin hazırlanacağına inanıyorum.”

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav da ziyaretinden dolayı Salih Demir’e teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Editör: Pusula Gazetesi