Zongudak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali İlkokulu’nda, “Konuşan Eşek Mario” adlı tiyatro oyunu minik öğrencilere sergilendi.

Türkali İlkokulu’nda oyunculuğunu Alev Karaman, Şenol Dümen, Ayşe Aşan ve Merve Kazançoğlu’nun oynadığı “Konuşan Eşek Mario” isimli tiyatro gösterisi minin öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Oyuncular zaman zaman yaptığı ilginç hareketlerle minik öğrencileri güldürürken bazıları da tiyatroyu dikkatlice izlediler.

Tiyatro oyuncusu Alev Karaman minik öğrencilere sergiledikleri “Konuşan Eşek Mario” isimli tiyatro oyunuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Tiyatro farklı bir sanat dalı ve çok zor olan bir işdir. Aşina ve bilgi ile yapılması gerekiyor. Aynı zamanda çok sağlam bir kitleye hitap etmesi gerekiyor. Bu sağlam kitleyi çocuklara hitap eden bir bölümdeyiz. Çocuklara bir şey beğendirmek çok zordur. Biz en zoru mu yaptığımızı düşünüyoruz. Biz Zonguldak olmak üzere bütün il ve ilçelere gidiyoruz. Bartın’a da, Karabük ve Ereğli’ye de gidiyoruz. Biz çocuk tiyatrosu yapıyoruz. Ara sıra a yetişkin oyunları da yapıyoruz. Burada olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi