Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesi ziyaretinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti´den milletvekili aday adaylığını açıklayan Aşkar, teşkilat ziyaretlerine başladı. İlk olarak AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş´i ziyaret eden Kamuran Aşkar, Çatalağzı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. 7 Haziran 2015 seçimlerinde Zonguldak´tan aday adayı olduğunu ifade eden Aşkar, yapılacak temayül yoklamasında destek istedi. Kendisinin teşkilattan geldiğini ifade eden Aşkar, şunları söyledi:
"Yıllardır sendikada başkanlık yaptım. Şimdi Zonguldak´ı Ankara´da temsil etmek, sorunları çözmek adına aday adayı oldum. Pazar günü gerçekleştirilecek temayül yoklamasında desteklerinizi istiyorum. Ziyaretlerime teşkilatlardan başladım. Çünkü bende teşkilattan gelen biriyim. Eğer aday olur da milletvekili olursam, bu ziyaretlerim sık sık devam edecek. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş ise, "Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Teşkilatımızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Aşkar, ziyaretin ardından Çatalağzı Halk Pazarı´nı gezerek, pazar esnafı ve vatandaşlarla sık sık sohbet etti. Aşkar, ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılandı.

Editör: Pusula Gazetesi