Çaycuma Eğitim Bir Sen Temsilciliği&[#]8217;nin her yıl düzenlediği geleneksel piknik Kent Ormanı&[#]8217;nda gerçekleştirildi. Pikniğe Memur Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Temsilcisi Kamuran Aşkar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Emeksiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen ve şube müdürleri, Çaycuma Halk Eğitim Müdürü Zülfikar Uçar ile çok sayıda Eğitim Bir Sen üyesi öğretmen ve aileleri katıldı.



Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilcisi İhsan Günay, sendika olarak dostluk ve kardeşliğe önem verdiklerini söyledi. Günay; &[#]8220;Arkadaşların bu tür etkinliklerde bir araya gelmeleri bizleri mutlu ediyor. Zonguldak, Devrek ve Gökçebey&[#]8217;den katılan arkadaşlarımızı var. Eğitin Bir Sen her zaman etkili bir sendika olmaya devam ediyor. Çaycuma&[#]8217;da yaptığımız faaliyetlerle de köşe taşı olmaya devam ediyor &[#]8220;diye konuştu.



Zonguldak Memur Sen Başkanı ve Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar da sözlerine müjde vererek başlamak istediğini söyledi.


Aşkar; Eğitim Bir Sen MEB&[#]8217;de yetkili sendika idi. Son aldığımız haberlere göre de Memur Sen Türkiye&[#]8217;de yetkili sendika olmuştur. Bu sene hükümetle yapılacak toplu görüşmelerde memur sen yetkili olarak masaya oturacaktır. Sendikamız kendisine bir hedef belirledi. Sendikacılığı ücret boyutu ile değil hizmet boyutu ile yapmayı görev edindi. Çaycuma temsilciliğimiz eğitim ve kültürel anlamda en etkili sendikadır. Bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.


Son olarak tayini çıkan eğitimciler ile sendikaya maddi ve manevi destek sağlayan Vedat Emeksiz ve Yusuf Arslan&[#]8217;a teşekkür plaketi verildi.

Editör: Pusula Gazetesi