Ziyarette GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu&[#]8217;nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları İsmet Demirhan ve Dursun Oğuz, Genel Sekreter Taci Alkaya, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Osman Tutkun ve Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş hazır bulundu.
Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak 4.5 yıl görev yaptığını ve bu süreçte Genel Maden İşçileri Sendikası&[#]8217;ndan Emniyet Teşkilatı olarak destek gördüklerini belirten Çınar, &[#]8220;Verdiğiniz destek nedeniyle teşkilatım adına Genel Maden İş Sendikası&[#]8217;na teşekkür ediyorum.
Ben, maden işçisini çok seviyorum. Çünkü emeği çok değerli ve riski çok fazla. Şehit olan madencilerimizin kazalarına gittim. Çok üzüntüler yaşadık. Elbette ülkeye hizmet etmek kolay değil. Bu anlamda da madenciliği kutsal bir hizmet olarak görüyoruz. Şuna ifade etmeliyim ki maden işçilerimizin Denizli&[#]8217;de de bir kapıları var. Onlara kazasız, belasız çalışmalar diliyorum.
Bu duygularla onlara ve sizlere veda ediyorum&[#]8221; dedi.
GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu da, &[#]8220;Bugüne kadar ülkemize ve ilimize yaptığınız hizmetler ile maden işçilerine gösterdiğiniz sıcak yakınlık için teşekkür ediyoruz. Bizler Denizli&[#]8217;de Valimiz Yavuz Erkmen ile birlikte bir kapımız daha olduğunu düşünüyoruz. Sendikamıza ziyaretiniz nedeniyle de teşekkür ediyor, yeni görevinizde de başarılar diliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi