Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanlığı’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde adayın kim olacağının belirlenmesi için Ankara’ya giden İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Başkanı adayının belirlenme sürecini ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmeleri hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Adayı Zeki Tosun’un mülakat ile belirlendiğini, tek adaylı bir kongre olacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Zonguldak’ın sorunları ile ilgili bir dosya sunduklarını ve Başbakan Davutoğlu’nun da dosya üzerinde çalışma başlatacağını söyledi.

14 Şubat 2015 Cumartesi günü Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu’nda yapılacak olan AK Parti İl Kongresi’nde aday olan Zeki Tosun’un temayül ve mülakat ile belirlendiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, “Teşkilat Başkanlığımız, aday adayı arkadaşlarımızı Sayın Başbakanımızın huzuruna çıkardık. Sayın Başbakanımızın yapmış olduğu mülakat neticesinde Siyasi İşler Başkanı olan arkadaşımız Zeki Tosun´a görev verildi. İnşallah 14 Şubat Cumartesi günü yapacağımız kongrede de Sayın Zeki Tosun kardeşimiz, arkadaşımız İl Başkanı olarak göreve başlamış olacak. Kongreye tek aday olarak gideceğiz” şeklinde konuştu.

“ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI DİLE GETİRMİŞ OLDUK”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Zonguldak’ın sorunları ile ilgili bir dosya sunduklarını da sözlerine ekleyen Uçar, “Bu görüşmemizin içeriğinde vurgu yapmak istediğim konu, özellikle Sayın Başbakanımıza Zonguldak’ımızın şehrimizin sorunlarıyla ilgili bir dosya takdim ettik. Burada hem Türkiye Taşkömürü Kurumu, hem yollarımız, hem de stadyumumuzla ilgili genel bir görüş bildirdik. Dosya halinde de kendisine takdim ettik. Sayın Başbakanımız bununla ilgili çalışacağını ve bu bahsettiğimiz sorunlarla problemlerle ilgili de ilgililer ve yetkililerle görüşeceğini söyledi. Hem şehrimizin bu sorunlarını dile getirmiş olduk, hem de İl Başkanı adayımızın Sayın Başbakanımızın kanaati doğrultusunda belirlemiş olduk” diye konuştu.

Detaylar Pusula TV haberlerinde..

Pusula TV;

Tele Dünya 131. Kanal ve www.pusula67.com.tr adresinden canlı izlenebilir. Pusula TV, Mobil uygulamasıyla akıllı telefonlardan da izlenebiliyor.

Editör: Pusula Gazetesi