KOZLU EKİBİNDE YENİ TEKNİK EKİP İMZALARI ATTI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da hareketli günler yaşanıyor. Bülent Öztürk’ten boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Soner Erdurmuş’u getiren Kozlu Belediyespor’da imza töreni düzenlendi. Çarşamba günü Zonguldak’a gelen Kozlu Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Soner Erdurmuş ve Kaleci Antrenörü Volkan Kilimci, Kulüp Binası’nda düzenlenen törenle resmi sözleşmeyi imzaladı. Kozlu Belediyespor Kulübü Başkanı Ertan Şahin ve Teknik Danışman Ergün Penbe’nin yer aldığı imza töreninde Yeni teknik ekip kendilerini Yeşil-Beyazlı yapan imzaları attı.

YENİ BİR GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYAÇ DUYDUK

Kozlu Belediyespor Kulübü Başkanı Ertan Şahin, imza töreninde yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “Bu sezon 3. Lig hedefiyle sezon başında yola çıkmıştık. Bu hedefe ulaşmak için sezon başında söylemiştik. Bugün gelmiş olduğumuz noktada hedefe yakınız ama buradan uzaklaşma durumuna gelmemek için bu atılımı yapmak istedik. Sezon başında transferlerimizi bu hedef doğrultusunda yapmıştık. Biliyorsunuz devre arasında 8 transfer yaptık. Bu doğruda ikinci yarıya daha güzel bir başlangıç yapmayı amaçlamıştık. Ama baktık ki hedefe ulaşacak gerekli performansı göremedik. Bunun bazı teknik hatalardan da kaynaklanabileceğini düşündük. Bu anlamda daha üst seviyede futbol adamlarından destek alalım istedik. Ergün Penbe kardeşimiz bu konuda bize katkı verdi. Dünya çapında isim yapmış Ergün Penbe bu konuda bizi onurlandırdı. Bizi yalnız bırakmadı ve teknik kadromuzun oluşmasında büyük destek sağladı. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum.

Tabi Kozluspor hedefinden şaşmış değil, bir morale motivasyona, yeni bir güç birliğine ihtiyaç dulduk. Görev yapmış Bülent hoca ve ekibiyle sükunet içerisinde karşılıklı mutabakatla yollarımızı ayırdık. Onlara vermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Kozluspor’un çalışma düzenine ayak uyduracak Soner Hocamızla anlaşma sağladık. Bu ekiple Kozluspor’un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bugün müdahale edilmesi gerekiyordu onu da en üst düzeyde yaptık.

TEKNİK EKİP İSTERSE TRANSFER YAPABİLİRİZ

Başkan Şahin, “13 Şubat’ta sona erecek devre arası transfer yapmayı planlıyor musunuz? sorusunu işe şu şekilde yanıt verdi, “ Hocalarımız eksik gördükleri noktalara transfer yapılması gerektiğini düşünüyorsa takviye yapacağız. Teknik ekibimizle bu konuyu da görüştük. Şuan ki kadromuz üst düzeyde. Bu ligin en üstlerinde oynayacak kadromuz var. Bizdeki azmin hocalarda da olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Hedefler aynı olunca başarı da gelecektir. Bu ekiple Kozlu Belediyespor’un geleceğini hazırlamayı planlıyoruz.

HİÇ UMMADIĞINIZ ANDA ŞAMPİYON OLABİLİRSİNİZ!

Kozlu Belediyespor’un teknik danışmanlık görevine başlayan Galatasaray’ın efsane futbolcusu Ergün Penbe, imza töreninde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Kozlu’da sevdiğim arkadaşlarım böyle bir teklifle geldiklerinde hiç düşünmedim. Ben Zonguldak insanıyım, çocuğuyum, hiç düşünmeden kabul ettim. Şehrimize hangi konuda hizmet edebilirsek bizim için onur vericidir. 4 gündür yoğun bir çalışma içerenindeyiz.

En son maçında ikinci yarısını izleme fırsatı buldum. Yola çıkılırken bir takım fedakarlıklar yapılmış. Şampiyonluk parolasıyla çıkılmış bu yolda bir takım talihsizlik olabiliyor tabi.

Başkan ve Yönetim babında bir çok şeyler yapmışlar ama futbolun güzel olan tarafı da bu, Şampiyonluk parolasıyla çıkarsınız ama istediğiniz gibi gitmeyebilir bazı şeyler. Öyle olmuş nitekim, böyle bir kan değişikliğine ihtiyaç duyuldu. Bizde seve seve yardımcı olacağımızı söyledik. Güvendiğimiz ligde bizi başarıya getirebilecek bir ekip kurmak için muammalı şekilde çalışıyorduk. Kaleci Antrenörü Volkan hocamız beraber Galatasaray’ın formasını terlettiğimiz kader birliği yaptığım arkadaşım. Çalıştığım bir çok kulüpte beraber görev yaptık. Her şeyle ona kefilim. Soner hocamda bir çok takımda görev yapmış, Göztepespor’da Suat Kaya’yı başarıyla temsil etmiş bir isim. Soner hoca ve ekibiyle umarım Kozluspor’u güzel yerlere getiririz. Bu sene ligde geride 9 maçımız kaldı. Şuan 8 puan gerideyiz ama ortada 27 puan var. 9 maçta sonuna kadar bu işi kovalayacağız. Demek ki bir hedef var bu puanları alabilirseniz. Futbolcun güzelliği de bu hiç ummadığınız anda Şampiyon da olabilirsiniz. Ama tabi bizim gerçek hedefimiz seneye.

SONUNA KADAR ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYACAĞIZ

Kozlu Belediyespor’un Yeni Teknik Direktörü Soner Erdurmuş, Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacakları vurgusu yaparak, “Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Tabi 6-7 yıllık bir Antrenörlük deneyimim var, bu süreçte bir çok takımda görev aldım. Kendimizi geliştirdik, tecrübe sahibi olduk. Heyecanımı, bilgi birikimimi yansıtmak için bu yola baş koyduk. Kozlu Belediyespor’u ligde en iyi şekilde temsil edip, kalan 9 maçta bu işi başarmak istiyoruz. Sezon başında koyulan Şampiyonluk hedefi bizim için devam edecektir.

Bu teklifi kabul ederken de bu heyecanımızla buraya geldik. Heyecanın hırsı olduğu yerde ve matematiksel olarak şansınız devam ettiği sürece sonunda kadar kovalayacağız. Takım içindeki havayı, sinerjiyi en üst seviyeye çıkartıp, bu hafta oynayacağımız Tekirdaspor maçıyla çıkışımıza başlayacağız. Bunun için gerekli çalışmaları yapacağız.

EN İYİSİNİ ÇIKARMAK İÇİN BURADAYIZ

Erdurmuş’un ekibinde yer alan Galatasaray’ın eski kalecilerinden Volkan Kilimci imza töreninde şu ifadelere yer verdi, “Kozlu Belediyespor’un önünde 9 maçlık bir periyodu var. Ekibimizle birlikte en iyisini çıkarmak için buradayız. Önceliğimiz bu, yapabildiğimiz en iyi Şampiyonluk. Daha sonrasına bakacağız, Kozlu Belediyespor camiasına hayırlı olsun.

İMZA SONRASI İDMANA ÇIKTI

İmza töreninden ardından Kozlu Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Soner Erdurmuş takımla beraber ilk çalışmasına katıldı. Kozlu ekibi, hafta sonu konuk olacağı Tekirdağspor maçını kazanarak zirveye yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi