Başkan Hüdaverdi ŞEN şu açıklamada bulundu: &8220;ZİMDER olarak 18.düzenleyeceğimiz Mezunlar Gününün heyecanını şimdiden yüreğimizde iyice hissediyoruz. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla, okul idarecilerimizle ve bize gönül veren dostlarımızla el birliği içersinde güzel bir program hazırladık. Bu yıl Mezunlar Gününü 18.kez düzenliyoruz. Her yıl artan bir katılımla gerçekleşen Mezunlar Günümüze katılımın bu yıl da artacağını tahmin ediyoruz.


Biz yönetim kurulu olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 28 Haziran Pazar günü tüm gönüldaşlarımızı, mezun ve mensuplarımızı eş ve çocuklarıyla Dağüstü Köyü Hatipler Mahallesi Türbe Mevkiinde bulunan piknik alanına bekliyoruz. Umuyoruz ki o gün orada, uzun yıllardır birbirini göremeyenler hasret giderecek, eski-yeni mezunlar kaynaşacak, eski anılar tekrar dillendirilecek&8230;vs. Mezunlar Derneğinin de en temel amacı bu olduğu için bir görevi daha ifa etmenin huzurunu şimdiden yaşıyoruz.&8221;


ZİMDER Başkanı Hüdaverdi ŞEN açıklamasının son bölümünde 28 Haziran 2009 Pazar günü Kızılay Kan Merkezi&8217;nin önünden saat 10.30&8217;da bu program için otobüsler kalkacağını belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi