İstanbul´un Gaziosmanpaşa ilçesindeki dernek binasında gerçekleşen kahvaltı programına, İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, Yönetim Kurulu Üyelerinden, İşadamı Mehmet Gökay, İşadamı Mustafa Gülmez, İşadamı H. İbrahim Ece ile İlker Eliçora, Gaziosmanpaşa Ak Parti Teşkilatı&[#]8217;ndan Cemil Bozyokuş ile ekibi, Reşat Madencilik sahibi Reşat Bostancı, Büyükşehir Belediyesi İ.E.T.T Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kapucu, İstanbul Bartınlılar Derneği Başkanı Muhammet Akman, Çaycuma ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Mete, Av. Mehmet Keserci, Merkez Elektrikten Bayram Sapmaz, Derneğin Üyeleri ve İstanbul´un çeşitli yerlerinden gelen misafirler katıldı. Dernek binasında temin edilen, Çaycuma Süt Ürünleri&[#]8217;nin tanıtımı yapıldıktan sonra, İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, yaptığı konuşmasında şunları söyledi, "Öncelikle kahvaltımıza katılan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kahvaltımızın sponsorluğunu üstlenen, Büyükşehir Belediyesi İ.E.T.T Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kapucu´ya teşekkür ediyorum. Önümüzdeki ay kahvaltımızın sponsorluğunu, İşadamı Mustafa Gülmez üstlenmiştir. Kendisine de desteklerinden dolayı teşekkür ederim.


"Tebrik mesajları alıyoruz"


Geçen ay düzenlediğimiz piknik şöleni, hafızalarımızdan silinmeyecek türdendi. Bunun kanıtı da, bir çok kişiden tebrik mesajları almamızdı. Ben yine, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar´a, Zonguldak Valisi Erdal Ata´ya, Demir Medya´ya ve sponsorlarımızdan Çaycuma Süt, Çanakçılar Seramik, Doruk İnşaat Genel Müdürü Ahmet Doruk, Şen Plastik´ten Hüseyin Şen, İşadamı Mustafa Gülmez, Özbartın otobüs firmasından Ahmet Menteş, Elvan Tekstil sahibi Suat Tamer Akiş´e ve Yönetim Kurulu Üyeleri&[#]8217;ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimizin yıldızlarını keşfetmek adına çocuklarımıza birçok alanda faaliyet gösteren kurs ve etkinlik çalışmalarımız olacaktır.Ayrıca önümüzdeki eğitim döneminde öğrencilerimize yönelik burs çalışmalarımız olacaktır.


Organizasyon üzerine organizasyon yapan İstanbul Zonguldaklılar Derneği, yine başka bir organizasyona imza atmaya çalışıyor. Bayraklı, Ramazan ayı içerisinde işadamları ve bürokratların tanışması ve kaynaşması amaçlı iftar yemeği düzenleyeceğini söyledi.



Kahvaltıya katılan misafirler, birlik ve beraberliği yaşatan, Başkan Orhan Bayraklı ve ekibine teşekkür ettiler. Daha sonra kahvaltıya katılanlar, derneğin üyelerinden Mehmet Kapucu ve Remzi Elieyi´nin çocuklarının düğün törenine katıldılar.

Editör: Pusula Gazetesi