Pusula TV’de yayınlanan “Sözün Özü” Programında Zonguldak Kömürspor kampanyası başlatılıyor. Transfer sezonu bitmeden istediği transferi yapıp 2. Lige çıkmak isteyen Zonguldak Kömürspor’da maddi arayışlar projelerle devam ediyor. Bu projelerden biri de ilk defa ihaleyle Zonguldak Kömürspor’un aldığı saha kenarı reklam tabelası

Pusula TV’de her Cuma günü Saat 19.45’de yayınlanan “Sözün Özü” programının 30 Ocak Cuma günkü konuğu Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner…

Gazeteci Osman Sav’ın sunduğu programda Başkan Süleyman Caner, ilk defa kulübün yetki aldığı saha kenarı tabela reklamı konusunda bilgilendirme yapacak. Canlı olarak telefon ile bağlantılar kurulup tabela satışı gerçekleştirilecek.

Her bütçeye göre kampanya başlatan Zonguldak Kömürspor’da kumbara ve telefon mesajı kampanyası konusunda da bilgiler verilecek.

Telefon ile canlı yayına bağlanıp tabela reklamı vermek isteyenler veya görüşlerini belirtmek isteyenler 0 372 222 00 59 ‘u araya bilecek.

2 Kale arkasında toplam 20, maraton tribünün önünde ise 15 adet tabela reklam alanı bulunuyor. Kale arkası 5.000, maraton ise 3.000 TL’den kiralanacak. 145.000 TL. gelir sağlanması hedefleniyor.

Sosyal Medya üzerinden de görüş ve sorular iletilebilecek.

Facebook: 67pusulatv, Twitter: 67pusulatv

Pusula TV;

Tele Dünya 131. Kanal ve www.pusula67.com.tr adresinden canlı izlenebilir.

Editör: Pusula Gazetesi