Zonguldak Belediyesi’nin Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak’taki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne ait binanın arka girişinde yaptığı kaldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yöneticileri tarafından söküldü.

Belediyeye dilekçe veren Ömer Rakanoğlu ve Berk Pak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi binasının arka girişinde otopark olarak kullanılan yapının ruhsatsız olduğunu, yayaların tehlikeye düştüğünü ve işyerlerine su geldiğini belirterek, bölgeye kaldırım çalışması yapılmasını talep etti.

Hafta sonunda sözü edilen yerde kaldırım çalışması yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, adamlarına kaldırımı söktürdü. Belediyenin yaptığı kaldırımın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından nasıl söküldüğü merak ediliyor.

Öte yandan kaldırım çalışmasının Muhasebeci Reşat Oruç ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Zülfikar’la ilgisinin bulunmadığı ortaya çıktı. Reşat Oruç, “Olayın benimle ilgisi olduğunu iddia edenle yüzleşmek istiyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi