Ulupınar&[#]8217;a AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Adil Düzlü ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Uzun zamandır Çaycuma Şoförler Odasını ziyaret etmek istediğini fakat fırsat bulamadığını dile getiren Ulupınar, Zonguldak&[#]8217;ta yoğun bir ziyaret trafiği geçireceğini söyledi.

Ulupınar; &[#]8220; Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mustafa Özkan Gün, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatımızı, Sayın Valimiz Ali Kaban&[#]8217;ı, İl Başkanımız Hamdi Uçar, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar&[#]8217;ı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Zonguldak Asma muhtarımızı, bazı işadamlarımızı ve hasta olan bir çocuğumuzu ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Salı (bugün) günü gerçekleştirilecek AK Parti grup toplantısında Zonguldak&[#]8217;ı ilgilendiren bir konunun görüşüleceğini söyleyen Ulupınar, &[#]8220; Partimizin kadın kolları üyeleri bu haftaki gurup toplantımıza katılacak. Gündemimizde maden şehri Zonguldak&[#]8217;ı ilgilendiren bir konu var. Maden kanununda değişiklikle ilgili tasayı görüşülecek. Çalışma saatleri ve rödovansçıların fiyat farklılıklarının ödenmesi ve emeklilik gibi bazı konular bu hafta genel kurulumuzda inşallah yasalaşacak&[#]8221; diye konuştu.

Ziyaretinden ötürü Ulupınar&[#]8217;a teşekkür eden Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar, meclis çalışmalarında Ulupınar&[#]8217;a başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi