Bölgesel Amatör Lig’de ikinci perdenin açılış maçında 1-1 berabere biten Kozlu Belediyespor – Ereğli Belediyespor maçın ardından iki takımın Antrenörleri değerlendirmede bulundu.

Ereğli ekibi bu sezon ilk beraberliğini alarak dikkat çekerken, Kozlu ekibi ise ilk devredeki şanssızlığını henüz atamamış görüntüsünde.

İkinci devreye galibiyetle başlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarına dile Yeşil-Beyazlılarda Antrenör Bülent Öztürk, “İlk 5 haftalık periyotta 13 puan diyorduk. İçeride puan kaybedince 4’te 4 yapmamız lazım. “ Eflatun-Beyazlıların Antrenörü Taner Demirtaş, Zonguldak’a yakışır centilmence bir mücadele olduğu belirtti ve ekledi, “Deplasmanda aldığımız beraberlik ilerleyen haftalar için ümit verici” dedi.

LİG HAVASI ÇOK FARKLI!

Sezona iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarına değinen Kozlu Belediyespor’da Antrenör Bülent Öztürk, “İyi bir hazırlık dönemi geçirmiştik. Buna da lig yansıtabilirsek rakibimiz olmaz diye düşünüyorduk. Lig havası çok farklı oluyor. Öne geçtiğimiz maçta devrenin uzatmalarında kötü bir gol yedik. İkinci yarıda kazanmak için fırsatlar yakaladık. Takım olarak istekliydik, üstünlük golü aradığımız anlarda pozisyonda verdik. Berabere bitti, keşke kazansaydık. İlk 5 haftalık periyotta 13 puan diyorduk. İçeride puan kaybedince 4’te 4 yapmamız lazım. Hedefimizden şaşmadık, hedefimiz doğrultusunda devam edeceğiz. Tabiî ki ikinci devreye kendi seyircimiz önünde kazanarak başlamak isterdik. Yönetim her şeyi yaptı, futbolcuların alacaklarının hepsini ödedi. Sıkıntımız yok takım olarak.

İyi başlayamadık ama sonuçta kaybetmedik. Bir puan bir puandır, yapacak çok fazla bir şey yok. Önümüze bakacağımız artık, Kocaelispor’la deplasmanda zorlu bir sınavımız var. İzin yapmadan çalışmalara başlayacağız. İnşallah Kocaeli maçını kazanıp döneceğiz. Kendimizi affettireceğiz diye düşünüyorum.

BERABERLİK UMUT VERİCİ!

Kozlu maçından çıkardıkları bir puanın ümit verici olduğu kaydeden Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş, “ Tabi öncelikle her iki takımı da tebrik etmek gerekiyor. Burada sıkıntı çıkarmadan centilmence bir mücadeleye sahne oldu. Kimse kimseyi tahrik etmeden, Zonguldak’a yakışır bir mücadele ortaya çıktı. Her iki takım için önemli bir karşılaşmaydı. Bizim Kozlu’yu ve üst sıraları yakalamamız açısından çok önemli bir maçtı. Kozlu’da zirveyi hedefleyen bir takım. Deplasmanda aldığımız bu beraberlik ilerleyen haftalar için ümit verdi. Bu sezon aldığımız ilk beraberlik açısından da çok önemliydi. Ereğli Belediyespor’u layık olduğu yere taşımak için bu bizim için önemli bir adım olur.

Ereğli Belediyespor’un hedefleri hiçbir zaman bitmez. Sonuçla ligin yabancısı bir ekibiz. Süper Amatör Lig’den yükselen yeni bir ekip olmamız bizim için dezavantaj. İlk yarıda içeride oynadığımız Edirne maçı bütün dengeleri bozlu kendi açımızdan. O maçta aldığımız cezadan dolayı 7-8 maçtır deplasmanda oynuyoruz. Son cezamız Çınarlı maçı, bu maçı da tarafsız sahada ve seyircisiz oynayacağız. İki hafta daha deplasmana gideceğimiz, bu yüzden dış sahada aldığımız puanlar bizim için önemli. Evimizde oynayacağımız maça kadar puanları toplayıp, daha iyi yerler için uğraşacağız.

Editör: Pusula Gazetesi