ORMAN BÖLGE PROJEYE DESTEK OLDU!

Spor Toto 3. Lig’de Şampiyonluk hesapları yapan Zonguldak Kömürspor’a ekonomik kaynak sağlamak amacıyla bastırılan yeni yıl takvimlerine destek sürüyor.

Başkan Süleyman Caner, projeyle ilgili Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’ı makamında ziyaret ederek Kulübün içerisinde bulunduğu durumu aktardı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Zonguldakspor’a kentim her kesimin sahip çıkması gerektiği belirterek kurum olarak 50 adet alarak Bin Tl destekte bulundu.

KENT NE KADAR KENETLENİRSE BAŞARIDA O DERECE ARTAR!

Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, desteklerinden dolayı Orman Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ederek ziyarette şu ifadelere yer verdi, “Zonguldakspor’a ekonomik anlamda katkı sağlaması için çıkartmış olduğumuz yeni yıl takvimlerinde sona yaklaştık. Orman Bölge Müdürlüğü bize bu projede katkı sağladı. Müdürümüz ve kurum çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu desteklerin devam etmesini temenni ediyorum. Zonguldak ne kadar çok kenetlenirse engelleri o kadar çabuk aşabiliriz. İnşallah bu yolun sonu mutlu sonla biter.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçen yıldan bu yana sürdürdüğü başarılı çizgisini Zonguldakspor 3. Lig’de devam ettiriyor. Kentte bulunan kurum kuruluşlar, işadamları, esnaflar olsun bu başarının sürdürülebilir olabilmesi için destek vermesi gerekiyor. Biz gönülden Zonguldakspor’un taraftarımız. Kurum olarak karınca kararınca destek vermeye çalıştık. Az veren candan çok veren maldan sözünde olduğu gibi herkes üzerine düşen görevi yapmalı Kulüp için. Çıktığımız bu yolda Başkan Süleyman Caner ve ekibine başarılar diliyorum. “

HASAN TOSUN’DAN PROJEYE DESTEK!

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Dr. Hasan Tosun, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un satışa sunduğu takvim projesine 2 Bin Tl katkı sağladı. Başkan Süleyman Caner, yeni görevinde Hasan Tosun’a başarı dileyerek Zonguldak’a başarılı hizmetlerde bulunmasını temennisinde bulundu. Ziyarette Başkan Caner’e Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Karaman eşlik etti.

Tosun kutlama için makamına gönderilen çiçekleri Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne bağışladı. Bağışladığı çiçekler daha sonra satılarak, elde edilecek gelirler Kulübe teslim edilecek.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Tosun, Kulübün hak ettiği yere gelmesi temennisinde bulanarak, “Başkanımızın bu gayretini görünce ben Zonguldaklı olarak rahatsız oluyorum. Herkes elinden geleni yapmalı, bizde bunun için küçük bir jestle başladık. Zonguldak gerçekten büyük bir camia, İstanbul, Ankara’da meslektaşlarım arayıp taraftarımızı kutluyor. onlar bizimle gurur duyuyor.

Büyük şehirlerde bu seyirciyi göremiyorlar. Başkanımızın gayretiyle takım hak ettiği yere gelir. Zonguldakspor bu kentin ortak paydası. Bizim bu katkımız bununla sınırla kalmaz. Bu işin maddi tarafı elbette manevi olarak takımımızın yanındayız. Her maça gelemesek de maçları Hastaneden takip ediyoruz. Başkanımızı takdir ediyoruz çalışmalarından dolayı. “

Editör: Pusula Gazetesi