TAKVİM PROJESİNE DESTEK TURU SÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig’de Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Zonguldak Kömürspor’da Kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan yeni yıl takvimlerine destek sürüyor.

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, yolların karla kaplı olmasına rağmen yine yollara düşerek Kilimli, Muslu ve Çatalağzı Belediye Başkanlarını tek tek ziyaret ederek 350 takvim satışı yaparak Kulübe 7 bin TL destek topladı.

Caner’e dünkü ziyaretlerde Başkan Yardımcısı İsmail Ofluoğlu ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav eşlik etti.

Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç 150 adet, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün ve Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman 100’er adet takvim alarak Kulübe ekonomik olarak destekte bulundu. Başkan Caner, dünkü ziyaretlerde toplamda 350 takvim satışı yaparak Kulübün kasasına 7 bin TL kazandırdı. Başkan Caner, ziyaretlerde Belediye Başkanlarına günün anısına Zonguldakspor takvimi ve atkısını hediye etti.

KENT İSTERSE ZONGULDAKSPOR’U OMUZLARINDA UÇURUR

Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, kentin istediği takdirde Zonguldakspor’u omuzlarında uçuracağına değindi ve ekledi, “Zonguldakspor bu kentte bir tane. Zonguldakspor Türkiye’de ve dünyada kenti temsil eden tek takım. Ben yöneticilik işini yaptığımım için bilirim, evinde çoluk çocuğuna zaman ayıramazsın. Yaptığın işi çokta hora geçmez, öyle bir yönü vardır bu işin. Bu şehrin böyle olmaması lazım, diğer yönlerde olduğu gibi sportif anlamda da sahibi yok. Bu şehir isterse Zonguldakspor’u omuzlarında uçurur. Eski günlerine getirir. Başarılar diyorum yönetime, bizde elimizden gelen desteği vereceğimiz. “

HERKES KULÜP İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMALI!

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, başarının yakalanması için kentte herkesin Kulübe katkı vermesi gerektiğine değinerek, “Zonguldaspor başkanımız bizi ziyarete bulundular, kendilerine teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bizi onurlandırdılar. Zonguldakspor benim gönlümde köklü bir takımdır. Türkiye’nin bence sayılı takımlarından ve bir sanayi şehrinin takımıydı. Bakmayın yanlışlar oldu zamanında, alt kümelere düştü ama şimdi bir toparlanma zamanı. İnşallah başkanımız ve ekibi sayesinde organize bir yapı var şimdi. Bunun başarılı olacağına ben inanıyorum, gönülden inanıyorum. Ama başarılı sadece lafla olmuyor. Maddi, manevi her anlamda tüm şehir olarak destek olmamız gerekiyor. Tüm şehir olarak Zonguldakspor kulübüne destek olmak gerekiyor. Her türlü maddi ve manevi ben kulübümüze, başkanımıza, Zonguldaksporumuz da destek vereceğim elimden. “

KÖMÜRSPOR’U EN ÜST LİGLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Zonguldakspor’a alt liglerin yakışmadığına değinerek herkesi takımlarına sahip çıkmaya davet etti. Adıyaman, “Biz altta kalmak istemiyoruz. Zonguldak’ta ikinci bir Zonguldakspor yok. Onun için Zonguldak’ı biz en üst seviyelerde gördüğümüz zaman biz bu haklı gururu kedimizde taşıdığımız zaman bizim yaşam sevincimizde ona göre aynı orantıda mutlak suretle artacak. Tüm siyasiler olsun, sivil toplum örgütleri olsun, dernekler olsun Zonguldaklıyım diyen, Zonguldaklı olma onurunu taşıyan herkesini Zonguldakspor’a sonsuz derecede sahip çıkmasını arzu ediyoruz. Ve yine Muslu Belediyesi olarak şahsım ve Muslu halkı adına Zonguldakspor’un her zaman yanında olacağımızın sözünü veriyorum.”

TRANSFER MASRAFLARINI ÇIKARMAYI PLANLIYORUZ

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, yeni yıl takvimlerinin satışına devam ettiklerine değinerek, ‘Salı günü Ereğli’deydik, bugünde Kilimli, Muslu ve Çatalağzı Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek Kulübe destek istedik. Amacımız bastırmış olduğumuz 5 bin takvimi bitirmek, transfer masraflarının bir kısmını buradan gelecek gelirle karşılamayı planlıyoruz. Allah sonunu hayır eder. Belediye Başkanları Ali Aslankılıç, Adnan Akgün ve Sabahattin Adıyaman’a projeye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “

Editör: Pusula Gazetesi