Sağlık&[#]8217;ta atama skandalları devam ediyor. 2015 yılı yeni sözleşme döneminde müthiş bir kargaya yaşanıyor. Sağlık Sen Yöneticisi Semih Durmuş ile Avrupa Birliği ve Yurtdışı İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Öner Güner arasında müthiş bir yarış var. Siyasetçinin telefonuna çıkmayan Sağlık Bakanlığı bürokratları Semih Durmuş ile Öner Güner arasında sıkışmış durumda.

Cuma akşamı belirlenen isim hafta sonunda değişebiliyor. Sendikanın belirlediği ismi Genel Müdür değiştirebiliyor. Genel Müdür Öner Güner&[#]8217;in eşinin arkadaşlarını göreve getirmesi tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı. Sendikanın istediği E.S.Y&[#]8217;nin yerine Öner Güner&[#]8217;in desteklediği F.P göreve getirildi. Bu durum siyasetin devre dışı kaldığını kanıtladı.

Ereğli&[#]8217;de ise bir koltukta iki müdür oturuyor. Müdürün birini sendika destekliyor, diğerini ise Milletvekili Ercan Candan ile Hastane yönetimi destekliyor. Sağlık&[#]8217;ta yaşanan bu krizin sona erdirilmesi için Semih Durmuş ve Öner Güner&[#]8217;in bu işlere karışmaması gerektiği belirtiliyor. Pusula Sağlık&[#]8217;taki rezaleti takip etmeye devam edecek.

Editör: Pusula Gazetesi