Kimse Yok Mu Derneği adına Zonguldak ve ilçelerinde mağdur durumdaki aileleri tespit etmeye çalıştıklarını anlatan TÜÇAP Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Akın Örek, "Biz Kimse Yok Mu Derneği´nin aynı zamanda temsilciliğini yapıyoruz. Onlar adına mağdur aileleri tespit ediyoruz, sonra dernek merkezine bildiriyoruz. Kimse Yok Mu Derneği de bizlere ihtiyaç olan malzemeleri paketleyip gönderiyor. Bizler bu malzemeleri alıp ailelere dağıtıyoruz. İlk etapta 4 aile belirledik.


İki ailemiz için gıda ve giyecek malzemelerinden oluşan koliler gönderildi. Çaycuma´nın Verimler köyü ve merkez ilçe Terakki mahallesindeki bir ailemize gıda ve giyecek paketlerini teslim ettik. Bundan sonra da Zonguldak il sınırlarında yardıma muhtaç kim varsa gidip öğreneceğiz, Kimse Yok Mu Derneği´yle birlikte hareket ederek onların sesine kulak vereceğiz." dedi.


Aç kalmadan bir ayda 7 kilo vermenin sırrı.


Terakki mahallesinde 4 çocuğuyla yaşayan Gülay Ataman, yardım paketleriyle imdadına yetişen TÜÇAP Başkanı Akın Örek ile dernek yetkililerinden Şemsettin Keleş ve Osman Yılmaz´ı görünce büyük sevinç yaşadı. Zor zamanlarında kendilerine el uzatan ve bunda aracı olanlara teşekkür eden Ataman, "Allah hepsinden razı olsun. Bizi çok sevindirdiler, Allah da onları sevindirsin." diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi