Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin (KGD) geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiği gazetecilere yönelik “Bilgi Paylaşım Toplantısı”, Cumartesi günü saat Belediye Kültür Merkezi’nde bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy’un bilgi ve tecrübelerini paylaştığı toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Bilgi Paylaşım Toplantısı’na; KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yüksel ve gazeteciler katıldı.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, bu tür toplantısının her hafta yeni bir konukla devam edileceğini belirterek, “Gazetecilerin tecrübelerini paylaşmaları büyük bir imkan. Sahada yaşanan tecrübeler gelişmemiz için çok önemli. Daha önce gazeteci büyüklerimiz Namık Aşcı ve Cevdet Akgün toplantımızda bilgilerini paylaşmıştı. Bu döneme Anadolu Ajansı Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy arkadaşımızla başladık. Bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy’un konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, gazetecilik konusunda yapılan ve yapılması gereken konular ele alınarak, çok keyifli ve detaylı bilgiler sunuldu. Tecrübeli gazeteciler tecrübelerini anlatırken, mesleğe yeni başlayan genç gazeteciler de sorular sorarak geniş bilgiler edinmeye çalıştı.

Anadolu Ajansı Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy’un bilgi ve tecrübelerini anlattığı paylaşım toplantısında, zaman zaman esprili konuşmalar da yapıldı. Gazeteciler, toplantıdan oldukça memnun olarak ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi