Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Harun Akın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Atayan, Akın’ın İl Başkanlığı görevini kutlayarak, “Halkın belediyeden ve sizden çok büyük beklentileri var” dedi. Akın ise, ziyaret için teşekkür ederek, “Bizler sizin haklarınıza her zaman saygı duyacağız, sizler de Zonguldak’ın gelişmesine katkıda bulunacaksınız” diye konuştu.

ATAYAN: “ELİNİZDEN GELEN GÜCÜ SARF EDECEĞİNİZE İNANIYORUM”

Akın’ın İl Başkanı olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Atayan, “Bundan sonra umut ediyorum, Zonguldak’ımız çalışma bakımından daha iyi bir ivme kazanır. Bunun için elinizden gelen gücü sarf edeceğinize inanıyorum. Milletvekili olduğunuz dönemde bunları yaptınız ve bundan sonra da yapacağınıza inanıyorum. Bu nedenle insanların çok beklentisi var. Zonguldak halkının belediyeden ve sizden çok büyük beklentileri var. Bizde belediyenin sendikası olarak sizi kutluyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

Akın da, Belediye-İş Sendikası Şube yönetimine ziyaret için teşekkür ederek şöyle konuştu:

AKIN: “HER ZAMAN BERABER OMUZ OMUZA BU İŞLERİ KONUŞACAĞIZ”

“Bu arkadaşlarımız, beraber çalışma yapacağımız arkadaşlarımızdır. Değerli Sendika Başkanımız ve arkadaşları, tabii ki bir emek mücadelesi veriyorlar. Bütün üye arkadaşlarıyla birlikte haklarının her zaman için tam olarak yerine getirilmesi için mücadele veriyorlar. Tabii bir de Zonguldak’ın içerisinde bulunduğu bir durum var. Her zaman beraber, omuz omuza bu işleri konuşacağız. Soğuksu’da Belediye Başkanımla birlikte menfez çalışmalarını izledik. Orada da gördük, kentimiz gerçekten yüz yılı aşmış bir kent. Zonguldak, artık ciddi sorunlarla baş başa bir kent… Ama orada Belediye Başkanımız, işçiler ve mühendis arkadaşlarımız çalışma yapıyorlar ve dere içerisinde yağmurlarla oluşan bir sel felaketi artık oluşmayacak. Arkadaşlarımız bunun çalışmalarını yapıyorlar. Tabii ki bu sorun Zonguldak’ın genelinde var. Belediyecilik halka hizmetin en önemli kalesidir. Haliyle CHP’li bir arkadaşımın Belediye Başkanı olması bizi bir başka derecede sorumlu kılıyor. Belediye Başkanımızla sıkı diyaloglar içerisindeyiz. Bu birliktelik, Belediye-İş Sendikası’nın da aramıza katılmasıyla taçlanmış oldu. Beraberce her şeyi konuşabileceğimizi umuyorum. Bizler sizin haklarınıza her zaman saygı duyacağız, sizler de Zonguldak’ın gelişmesine katkıda bulunacaksınız.”
Editör: Pusula Gazetesi