Meclis, bir önceki birleşimin tutanak özetinin okunup onaylanmasıyla başladı. Mecliste, ikisi önerge olmak üzere toplam 4 madde görüşüldü.

Merkez İlçe üyeleri Fikret Zaman, Cihat Öztürk, Metin Uzun ve Ramazan Taşdemir, meclise bir önerge sundu. Önergede şu bilgiler yer aldı:

&[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın incisi olan Göbü-Türkali sahil bölgemizde ulaşım, karayolu ve demiryolu ile sağlanıyor. Devlet Demiryolları, demiryolu çalışmalarında sol tarafa peron yapmıştır. Sağ tarafta denize bakan kısmında peron yoktur. Normal insanların bile inip-bineceği durum yoktur ki, engelli vatandaşlarımız hiç inip binemez. DDY tarafından peronun yapılmasını talep ediyoruz. Göbü İstasyonu&[#]8217;nun peronu tünel çıkışında olduğu için sahil bölgemizde oturan vatandaşlarımıza tehlike arz ediyor. Vatandaşlarımızın emniyetleri için istasyon bölgesinde alt ve üst geçit yapılıp, sahile doğru yol yapımının 2015 bütçesine dahi edilmesini talep ediyoruz.&[#]8221;

Önergeyi gündeme alan Başkanvekili Karaveli, önerge ile ilgili DDY&[#]8217;e yazı yazılması teklifini oylamaya sundu. Teklif oy birliği ile kabul edildi.
Editör: Pusula Gazetesi