ZONGULDAK HIZLI HÜCUMLA VURACAK

Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, deplasmanda karşılaşacağı Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yapılan antrenmana topla ısınma hareketleri ile başlayan ekip daha sonra yan top ve şut çalışması yaptı.

Antrenmanın ikinci bölümünde ise Antrenör Cahit Terzi, oyuncularına tam sahada çift kale ile Niğde Belediyespor maçının provasını yaptırdı.

Antrenör Cahit Terzi, antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular tam sahada çift kale ile Niğde Belediyespor maçının provasını gerçekleştirdi.

Teknik Patron Cahit Terzi, topu kaptıkları anda oyuncularından daha hızlı hücuma çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu. Takımın hücumdaki hızlı isimleri Okan Eken ve Suat Kerçin, Niğde deplasmanında takımın en büyük gol silahları olacak.

Zonguldak Kömürspor’da hafif sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Rıdvan Okuş, düz koşuyla çalışmayı tamamladı. Adliye maçında sarı kart cezaları nedeniyle yer alamayan Okan Eken ve Berkan Akdeniz, hafta sonu takımdaki yerlerini alacak. Zonguldak Kömürspor kafilesi Cuma günü sabah saatlerinde Niğde’ye hareket edecek.

Editör: Pusula Gazetesi