ADLİYESPOR’A TEK KURŞUN!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, 12. hafta mücadelesinde konuk ettiği Adliyespor’u ilk yarıda bulduğu tek golle 1-0 skorla yendi. Zonguldaklı taraftarların bu sezon heyecanla beklediği karşılaşma son saniyesine kadar nefesleri kesti.

2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluğunu Adliyespor’a kaptırarak hayal kırıklığı yaşatan Zonguldak ekibi, bu kez Ankara temsilcisini elinden kaçırmadı.

21 Nisan 2013 tarihinde oynanan maçın ardından 575 gün sonra rakibine konuk eden Zonguldak Kömürspor, 23’te Kenan’ın attığı tek golle maçı kazanmasını bildi.

Kadir’in hücum hattında yaptığı presle topu kazanan ekipte Hüseyin’in uzaktan sert plasesi üst direkten döndü, pozisyonu iyi takip eden Kenan topu ağlarla buluşturdu. Kömürspor’un ikinci yarıda Kenan’la bir topu direkten döndü.

Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi üstün bir oyun sergilerken, ikinci 45’te ise zor anlar yaşadık. Adliyespor özellikle son bölümde beraberlik için yüklese de son vuruşlarla başarılı olamadı.

TARAFTAR GÖRSEL ŞOV YAPTI

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu tarihi günlerinden birini yaşadı. Merkezin yanı sıra ilçe ve beldelerden otobüslerle taraftarlar takımlarına destek vermek için stadyuma doldurdu. 10 bine yakın Kırmızı-Lacivertli taraftarlar, tribünlerde görsel şov yaptı.

YENİDEN ZİRVEYE ÇIKTIK

Haftayı galibiyetle kapatan Zonguldak Kömürspor, 26 puanla zirveye yükseldi. Ekip, 13. hafta Niğde Belediyespor’a konuk olacak.

Editör: Pusula Gazetesi