Eski adıyla Ereğli Radyo Televizyon (ERT), Pusula TV olarak yayına başladı. Ağustos ayında el değiştiren ve Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ tarafından alınan televizyon, yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın sonunda son sistem teknolojiyle donatılarak, yayına hazır hale getirildi. Dün akşam saatlerinde ilk görüntüler ekrana düştü. Pusula TV ve Pusula Gazetesi’nin koridorlarında büyük bir heyecan ve mutluluk vardı.

Televizyonun merkezi, Zonguldak olacak. Ereğli ve Zonguldak stüdyolarından aynı anda canlı yayın yapılabilecek. 3 aydır sıfırdan başlayan bir sürecin sonunda yayına başlayan Pusula TV stüdyoları, bugünden itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak. İl genelinde Tele Dünya’da 131’inci kanaldan izlenebilen Pusula TV, www.pusula67.com.tr adresinden de izlenebilecek. Ereğli de oturanlar, karasaldan izleme imkanı bulacak.

BÜYÜK HEYECAN…

Pusula Radyo Televizyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tığ, yaptığı değerlendirmede, ekibini kutlayarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Herkesin kanalı olmak için çalışacaklarını belirten Tığ, “Bu kentte ne varsa, bu kanalda olsun istiyoruz. Bu kentte kim yaşıyorsa, bu kanalda olsun istiyoruz. Emek veren, cesaret veren, destek verenlere teşekkür ediyor, arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi