Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği, PKK terör örgütü tarafından Hakkari ve Diyarbakır&[#]8217;da şehit edilen askerler ve tüm şehitler için mevlit okuttu. Sendika binasındaki mevlide; Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, Ülküm Teknik Elemanlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Saruhan Çınar, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, MHP eski İl Başkanı Mustafa Korkutan, Türkiye Kamu-Sen&[#]8217;e bağlı sendikaların başkanları ile üyeleri katıldı.

Mevlit öncesinde konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, Karaman&[#]8217;ın Ermenek ilçesindeki madende mahsur kalan 18 maden işçisinin biran önce kurtarılmasını dileyerek, &[#]8220;Dualarımızdaki temennimiz madenden gelecek mutlu bir haberin tüm milletimize ulaşması yönündedir. Artık yaşanan bu olaylardan bir ders çıkarılmasını ve ivedi şekilde tedbirler alınmasını istiyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak, madendeki işçilerimizin sağlıklı bir şekilde kurtulmasını diliyor, tüm Türk milletine, yakınlarına ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz&[#]8221; dedi.

Bacıoğlu, terör örgütü PKK ile müzakere süreci başlatan AK Parti hükümetini de eleştirerek, &[#]8220;Geçtiğimiz günlerde Hakkari Yüksekova&[#]8217;da hain pusuyla şehit edilen üç askerimize ve Diyarbakır&[#]8217;da şehit olan askerlerimize Allah&[#]8217;tan rahmet, ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı dilerim. &[#]8216;Analar ağlamasın, akan kan dursun&[#]8217; gibi süslü cümlelerle başlatılan süreç, tüm bir ihanet sürecine dönmüştür. On binlerce vatan evladını şehit eden terör örgütüyle müzakere süreci başlatıp onları muhatap alanlar, bu yaşananlar karşısında hala çözüm süreci diyebilecekler mi? Sokakları savaş alanına çeviren, yol kapatan, mahkeme kuran, kısaca &[#]8216;Benim teröristim&[#]8217; diyen bir zihniyetle masaya oturmak, müzakere yapmak hangi aklın gereğidir? Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, haince şehit edilen vatan evlalarımıza Yüce Allah&[#]8217;tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı dilerim&[#]8221; diye konuştu.

Bacıoğlu&[#]8217;nun konuşmasından sonra mevlit okundu. Okunan mevlitten sonra katılımcılara ikramlar sunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi