Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve İl Başkanı Halil Furat´a tepki gösteren 18 Yönetim Kurulu üyesinin istifasının ardından genel merkezce atanan 7 kişilik kayyum yönetimi baskı altında...
Önümüzdeki günlerde yapılacak kongre öncesi Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve eski İl Başkanı Halil Furat´ın kayyum yönetiminin başındaki isim Fikret Zaman´ı yönetme ve yönlendirme çabası içinde olduğu görülüyor.
Köktürk´ün Fikret Zaman´la birlikte Halil Furat´ı da yanına alarak vermeye çalıştığı görüntü 18 istifacı yöneticinin tepkisini çekti.
İstifacılar; "Fikret Zaman arkadaşımız geçici yönetimin Başkanı. Değerli bir arkadaşımız. Bu hassas dönemi tamamlamak için o göreve getirildi. Ortaya koyacağı tavır, yaklaşım önemli. Bizim istifamızın iki nedeni vardı. Bunlar Milletvekilimiz Ali İhsan Bey ve İl Başkanımız Halil Furat. Milletvekilimizin baskısıyla bazı cenaze ve etkinliklere planlı olarak birlikte gidildiğini görüyoruz. Kayyum yönetiminin Halil Furat´ın yanında olduğu şeklinde görüntü verilmeye çalışıldığını görüyoruz. Fikret Zaman arkadaşımıza baskı yapıldığını öğrendik. Olayların bu duruma gelmesinin nedeni Sayın Köktürk ve Furat´tır. Böyle bir durumda geçici yönetimin başkanı sayın Fikret Zaman´ın ve birlikte görev yaptığı arkadaşlarımızın özenli davranmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi