Çaycuma halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu&[#]8217;nun yılsonu sergisi Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu&[#]8217;nda açıldı.


Sergiye; Kaymakam İsmail Kaygısız, Başsavcı Asım Özsaraç, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, DSP İlçe Başkanı Ersin Dilek, Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Selüloz İş Şube Başkanı İlhan Aktaş, ADD Başkanı Bayram Cura, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Açılıştan önce konuşma yapan Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar şunları söyledi; &[#]8220;Merkezimiz bünyesinde 62 değişik branşta 192 kurs açarak 3600 kursiyere eğitim verdik. Kurumumuz çalışmaları ile birçok ilden daha öndedir. Başarımızda Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çok büyük emeği vardır. Faaliyetlerimize herkesi bekliyor, görüş ve önerilerinize saygı duyuyoruz.&[#]8221;


Sergi açılışını Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Başsavcı Asım Özsaraç ile gerçekleştiren Kaymakam İsmail Kaygısız ürünleri çok beğendiğini söyleyerek emeği geçen öğretmen ve kursiyerlere teşekkür etti.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de Çaycuma Halk Eğitim Merkezinin en aktif merkezlerden biri olduğunu söyleyerek; &[#]8220; Sergiyi çok beğendim. El emeği göz nuru eserler çok güzel. Halk Eğitimi Merkezimizin başarılarını her zaman takdir ediyoruz. Belediyemizin internet sitesi ile de ürünlerinin satışına yardımcı olmaya çalışıyoruz&[#]8221; diye konuştu.


El emeği göz nuru eserler büyük beğeni toplarken, bayanları ise en çok ilgisini kursiyerlerin yaptığı takılar çekti.

Editör: Pusula Gazetesi