Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan Müdür Yardımcılarını ve Şube Müdürlerini ziyaret ederek, başarılar dilediler. Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören’e, ziyarette, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu da eşlik etti.

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Şen’i ziyaret eden Türk Eğitim-Senliler, Şen’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

BACIOĞLU: “UMARIM TÜM ÇALIŞANLARA EŞİT DAVRANARAK, BU GÖREVİ YERİNE GETİRİRLER”

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Şen’e başarılar dileyerek, “2014 eğitim-öğretim yılının hem öğrencilerimize, hem de öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yeni göreve atanan şube müdürlerimize ve müdür yardımcımıza hayırlı olsun diklerimizi ilettik. Umuyorum, bu koltukta oturdukları sürece haktan, adaletten ayrılmadan tüm çalışanlara eşit davranarak, bu görevi yerine getirirler” dedi.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören de, ziyarette yaptığı konuşmada, “Özellikle ayrımcılığın ve kayırmacılığın tavan yaptığı Zonguldak’ta, bize, eğitim çalışanlarına, tarafsızlık noktasında yapacağınız hizmetlerle bir nefes olacağınızı umuyorum” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ören, Zonguldak’taki okulların sıkıntılarını dile getirerek, şunları söyledi:

ÖREN: “ÜZÜLECEĞİMİZ BİR TAKIM ŞEYLER YAŞANMAMASI NOKTASINDA DESTEK BEKLİYORUZ”

“Dursun Bey, kendisi yılların bürokratı, bu dönem bir üst makama geldi. Özellikle ayrımcılığın ve kayırmacılığın tavan yaptığı Zonguldak’ta, bize, eğitim çalışanlarına, tarafsızlık noktasında yapacağınız hizmetlerle bir nefes olacağınızı umuyorum. Zonguldak Milli Eğitim’de bir sürü sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntıların aşılması noktasında amirlerimizle görüşüyoruz. Kendilerinden ağabeylik noktasında görev bekliyoruz. Özellikle Ereğli Atatürk Ortaokulu’nun imar noktasında sıkıntılar var. Arkadaşlarımızın bu konudaki çalışmaları devam ediyor. Kozlu Kılıç İlkokulu’nun önü köstebek gibi, orada bulunan maden ocaklarından dolayı her an çökecekmiş gibi bir izlenim var. Oranın İl Milli Eğitim Müdürlerince incelenmesini istiyorum. Damarlı ve Gelik İlköğretim Okullarında da çatlamalar ve bir takım kaymalar söz konusu. Yarın hepimizin üzüleceği bir takım şeyler yaşanmaması noktasında sizlerin aracılığınızla bunların düzeltilmesini istiyoruz ve destek bekliyoruz.”

ŞEN: “MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞܒNDE HERKESİN GÖREVİ ADİL BİR BİÇİMDE DAĞITILDI”

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Görevlerini adil bir şekilde yapan, yıllardır bu camianın içinde bulunan insanlarız. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde herkesin görevi adil bir biçimde dağıtıldı. Arkadaşlarımız hiçbir zaman mağduriyet yaşamazlar. Okullarla ilgili bir takım sıkıntıları dile getirdiniz. Bunları not aldım ve hemen arkadaşlarımızla bu konuyla ilgileneceğim. Bu sıkıntılar en kısa zamanda telafi edilecektir” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi