Ak Parti Genel Merkezi´nin 7 Haziran Pazar günü yapılacak 3. Olağan İl Kongresi&[#]8217;ni 11 Temmuz Cumartesi gününe ertelemesinin ardından dün akşam Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri&[#]8217;nde bir toplantı gerçekleştirildi.
İl Yönetimi, Merkez İlçe, Devrek, Çaycuma ve Gökçebey İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkanları&[#]8217;nın katıldığı toplantıda 11 Temmuz´daki İl Kongresi´nde Hamdi Uçar´ın yeniden aday gösterilip, desteklenmesi kararı alındı. Ankara´dan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile birlikte dönen İl Başkanı Hamdi Uçar, gelişmeleri anlattı. İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları&[#]8217;nın hafta sonunda Ankara´ya gidip, kongre tarihinin öne alınmasını ve bu sıkıntının bir an önce aşılmasını isteyecekleri öğrenildi.
Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar´ın İlçe Başkanları ve delegelere hitaben yaptığı konuşmada, "Sonuna kadar Hamdi Uçar´la beraberiz. Hamdi Uçar varsa varız, yoksa yokuz. Sizlerinde aynı görüşte olduğunu düşünüyorum" dediği öğrenildi. Ulupınar´ın bu sözleri salonda bulunanlar tarafından alkışlandı. İl kongresi nedeniyle Ankara´da çözülmesi gereken birçok problemin çözülemediğini vurgulayan Belediye Başkanları, Milletvekillerinin devreye girmesini istediler. Genel Merkez´in talimatı doğrultusunda süreçle ilgili gelişmelerin basınla paylaşılmaması istendi.
Editör: Pusula Gazetesi