2. LİG EKİBİ HAFİF KALDI

Bu sezon iki kulvarda birden mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Türkiye Kupası 2. Tur sınavında sahasında konuk ettiği Spor Toto 2. Lig ekibi Gümüşhanespor’u 4-2 yenerek tur atladı. Hafta arası mesaisinde Kupa sınavında Gümüşhanespor karşısında geriye düştüğü maçı çevirerek kazanmasını bildi. Kırmızı-Lacivertli taraftarların hafta içi olmasına rağmen büyük ilgi gösterdiği, futbolseverler altı gole şahit oldu.

kupa maçını izlemeye gelenler 6 gole birden şahit oldu.

İlk turda Bartınspor’u geçerek adını ikinci tura yazdıran ekibimiz, Gümüşhanespor engelini de aşarak bir tur daha atladı.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ

İlk yarının son dakikasında konuk ekip Gümüşhanespor, Samet’le öne geçti. Bu gole karşılık ise Zonguldak ekibinde Hüseyin Yılmaz’dan geldi ve ekipler soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdi. İkinci 45’de fırtına estiren Zonguldak ekibin golleri de peş peşe geldi.

52’de kazanılan serbest vuruşta topu başına geçen Hüseyin Yılmaz, Kömürspor’u öne geçiren golü kaydetti. Zonguldak’ta 73’de Okan, 80’de ise Mert farklı üçe çıkaran golü kaydetti. Skoru belirleyen gol ile Gümüşhanespor’da Tekin’den geldi. Karşılaşma Zonguldak Kömürspor’un 4-2 üstünlüğüyle tamamlandı ve adını 3. Tura yazdırdı. Türkiye Kupası’nda üçüncü tur maçları ise Ekim ayının son haftasında oynanacak. Zonguldak Kömürspor, Spor Toto 3. Lig’de hafta sonu ise Bursa Nilüferspor’a konuk olacak.

STAD: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Gökhan Esen([*][*][*]), Ogün Kamacı([*][*][*]), Ali Uğurtan Demirtaş([*][*][*])

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Ömer Can([*][*][*]), Rıdvan([*][*][*]), Suat Kerçin[*][*][*](dk. 90 Batuhan Bilgiç?), Okan([*][*][*][*]), Serkan Küçük([*][*][*]), Kenan([*][*][*]), Ahmet Tuna[*][*](dk. 77 Mert[*][*]), Burat Et([*][*][*]), Akın([*][*][*]), Berkan Akdeniz([*][*][*]), Hüseyin Yılmaz[*][*][*][*](dk. 85 Onur Eriş[*])

GÜMÜŞHANESPOR: Süleyman([*]), Ali Osman[*](dk. 36 Bilal[*]), Samet Taş([*][*]), Yusuf Emre[*](dk. 70 İzzet[*]), Muhittin([*][*]), Fatih Mustafa([*][*]), Caner([*][*]), Ali Kılıç([*][*]), Abdullah([*]), Hüseyin[*](dk. 57 Tekin[*]), Ardahan([*])

GOLLER: dk. 42 Samet, dk. 81 Tekin (GÜMÜŞHANESPOR), dk. 44, 52 Hüseyin Yılmaz, dk. 73 Okan Eken, dk. 80 Mert (ZONGULDAK KÖMÜRSPOR)


MAÇTAN NOTLAR:

Biri serbest vuruştan iki gole imza atan Hüseyin Yılmaz, klasını konuşturdu.

Günün çalışkan ismi Okan Eken, yarım vole ile estetik bir gole imza attı.

Kaptan Suat Kerçin üç golün asistini yaparak galibiyetle önemli rol oynadı.

BASINA TEMSİLCİ ENGELİ!

Zonguldak Kömürspor ile Gümüşhanespor arasında oynanan Kupa maçında Federasyon temsilcisi gazetecileri sahaya almadı. Türkiye Spor Yazarları Derneği ile Federasyon arasındaki koordinasyondan kaynaklı sahaya bir süre giremeyen gazeteciler, görüşmelerin ardından sahaya alındı.

Editör: Pusula Gazetesi