Zonguldak’ın Devrek ilçesinde ihracat faaliyetlerinin gelişmesini amaçlayan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, başta üyeleri olmak üzere, bölgedeki işletmeler için Almanya’nın Gelsenkirchen kentindeki “Mode Heim Handwerk Messe Essen 2014 Yapı İnşaat, Güzel Yaşam, Kozmetik ve El Sanatları Fuarı”na bir gezi düzenliyor.

Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Bükrü, yaptığı açıklamada; 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında 3 gece-4 gün konaklamalı Almanya Fuarı’na katılım planlandığını, Devrek TSO üyelerini ve katılmak isteyen vatandaşları bu geziye götürmek istediklerini ve bu vesile ile bölgede ihracat kapsamındaki faaliyetlerin oluşumunda bilgi ve tecrübe artırımını amaçladıklarını belirtti.

Başkan Bükrü, geziye katılmak isteyenlerin, 30 Eylül 2014 tarihine kadar Devrek TSO Genel Sekreterliği’ne müracaat etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Fuar programı şöyle:

1’inci Gün-İstanbul/Dusseldorf: 6 Kasım 2014 Perşembe

Zonguldak Havalimanı’nda 09.30’da buluşma. C/In ve valiz işlemlerinin ardından Öger Türk Tur’un 11.10 uçağı ile Düsseldorf’a hareket, 13.40’ta varış. Panoramik Düsseldorf Şehir turu ve otele yerleşme.

2’nci Gün-Gelsenkirchen: 7 Kasım 2014

Sabah kahvaltısının ardından Gelsenkirchen panoramik şehir turu. KOSGEB desteği için firma ziyareti ve ziyaret sonrası serbest zaman. Akşam saatlerinde Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Gecesi’ne katılım.

3’üncü Gün-Gelsenkirchen: 8 Kasım 2014

Sabah kahvaltısının ardından özel otobüs ile Essen’e hareket. Mode Heim Handwerk Messe Essen 2014 fuarını tüm gün ziyaret ve otelde geceleme.

4’üncü Gün-Gelsenkirchen: 9 Kasım 2014

Otelden Düsseldorf Havalimanı’na 05.00 da hareket. Bagaj, bilet ve checkin işlemlerinin ardından Öger Türk Tur’un uçuşu ile 13.40’ta Zonguldak Havalimanı’na hareket. Yerel saat ile 13.40’ta İstanbul’a varış.

Editör: Pusula Gazetesi