KOZLU BELEDİYESPOR SEZONU AÇTI

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Zonguldak’ı temsil edecek olan Kozlu Belediyespor, dostluk maçıyla sezon açılışı yaptı. Yeşil-Beyazlılar, Kozlu Stadyumu’nda yapılan sezon açılışında Bartınspor ile karşılaştı.

Cumartesi günü Kozlu Sahası’nda yapılan törenle sezonu açan yeşil-beyazlı ekip taraftarlarının karşısına çıktı.

Yeni transferleriyle birlikte Şampiyonluk için yola çıkan yeşil-beyazlı takımın sezon açılışına Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ertan Şahin, yönetim kurulu üyeleri, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin, Kozlu İlçesine bağlı mahalle muhtarları ve taraftarlar yer aldı.

Sezon açılışında Kozlu Belediyespor’un teknik ekibi ve futbolcuları tanıtıldı. İlk olarak Yeşil-beyazlı takımın teknik kadrosunda yer alan Antrenör Bülent Öztürk, Yardımcı Antrenör Murat Şahin ve Kaleci Antrenörü Aydın Gökdemir sahaya çıktı. Ardından Kozlu Belediyespor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı iç transferde 3, dış transferde 20 oyuncu taraftarların huzuruna çıktı. Teknik ekip ve futbolcuların tanıtılmasının ardından açılış programı kapsamında kurban kesilerek yeni sezonun başarılı geçmesi için dualar okundu. Dostluk maçı öncesi yerel sanatçılar mini bir konser verdi. Açılış töreninde sahne alan Yonca Baş ve Ahmet Değer sahne aldı.

DOSTLUK MAÇI YARIDA KALDI

Kozlu Belediyespor sezon açılışında kendisi gibi Bölgesel Amatör Lig takımı Bartınspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 2-2 eşitliğin söz konusu olduğu karşılaşmanın 60’ncı dakikasında olumsuz hava koşulları nedeniyle yarıda kaldı.

Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ertan Şahin, güzel bir ekip kurduklarını belirterek,“ 3. Ligde mücadele edecek bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Camia olarak bunu başaracağımıza eminiz. Tabiî ki taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. 12’nci güç olan taraftarımızın desteğiyle Kozlu Belediyespor’u daha üst seviyelere taşıyacağız. Tüm sezon boyunca 12’nci adamımızı tribünler görmek istiyoruz” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi