Halkla ilişkiler, danışmanlık, araştırma, organizasyon, reklam hizmetleri verecek olan ve işletmeciliğini Sevcan Özelli´nin yaptığı “ Pozitif Ajans” hizmete girdi.

Meşrutiyet Mahallesi Tahir Karauğuz Caddesi Arahan Plaza Kat: 3 Daire: 15’de Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa; Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, GMİS Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Gökçebey eski Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Çatalağzı eski Belediye Başkanı Mehmet Alim, CHP Merkez İlçe eski Başkanı Ertuğrul Koltuk, Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Başkanı Evren Türeci Sezgin, çok sayıda CHP üyesi ve davetliler katıldı.

Dua edilmesinin ardından kurdeleyi, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman ile Sevcan Özelli kesti. Başkan Adıyaman, Özelli´nin insan ilişkileri bakımından pozitif bir insan olduğunu ve yeni işinde de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Zonguldak’ta eksikliği hissedilen halkla ilişkiler, danışmanlık, araştırma, organizasyon ve reklam hizmetleri vereceklerini söyleyen Sevcan Özelli ise, “Şimdinin değil, geleceğin dilini konuşuyoruz. Kendimiz veya sizin için değil, herkes için çalışıyoruz. Doğrunun ve güzelliğinin evrenselliğine inanıyoruz. İşimizi seviyor olmanın ötesinde her defasında daha iyisini yapmak amacındayız. Amacına ulaşmış çalışmaların en iyileri olduğu konusunda hemfikiriz” dedi.

Açılış ve konuşmaların ardından konuklara ikramda bulunuldu.

Editör: Pusula Gazetesi