ZONGULDAK BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ

Zonguldak Belediyespor yeni sezon çalışmaları için sahaya indi. Başarılı bir sezonun ardından Zonguldak Birinci Amatör Lig’e yükselen Zonguldak Belediyespor, yeni transferleri ve yeni teknik ekibiyle birlikte hazırlıklara başladı.

Yeni sezonda Antrenör Ahmet Terzi’nin çalıştıracağı Belediyespor’da, Terzi’nin yardımcığını ise geçtiğimiz sezon futbola veda eden Akın Gülal yapacak.

Cuma günü Fener Sahası’nda yapılan sezonun ilk çalışmasına Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Nejat Uludüz, Yöneticiler Osman Karataş, Fikri Uslubaş ve Zonguldak Belediye Kültür Merkezi (BKM) Müdürü Abdullah Bakır yer aldı.

ÖNCEKİ BAŞARININ ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTİYORUZ!

Zonguldak Belediyespor’u yeni Antrenörü Ahmet Terzi, sezonun ilk çalışması hedefleriyle ilgili öncesi değerlendirme yaptı: “Zonguldak Belediyespor denince kentin en değerli takımlarından biri elbette. Bizim de hedefimiz Belediyespor’un layık olduğu yere yeniden taşımak. Benim Belediyespor’da ikinci çalışma dönemim. Daha önce yakaladığımız başarının daha üstüne çıkabilmek için yapmak buradayız. Sağlıklı, kazasız belasız, güzel bir lig olmasını temenni ediyorum. Zonguldak Belediyesi’nin futbola kentte katkı sağlayacağına inanıyorum.

Merkezde özellikle Süper Lig’de iddialı bir ekip seyredemiyor futbolseverler. Zonguldak Belediyespor uzun bir zamandan sonra yeniden futbol branşına katılıyor ve bu potansiyeli yansıtmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah başarılı bir sezonun ardından Süper Amatör Lig’e çıkarız. Tüm takımlara da başarılar diliyoruz. “
Editör: Pusula Gazetesi