MİLLİ TAKIM KAMPINDA SONA YAKLAŞILDI

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Zonguldak&[#]8217;ın ilk kez ev sahipliği yaptığı Masa Tenisi Minik-Yıldız Bayan Milli Takımlar kampında sona yaklaşıldı.

12 Ağustos tarihinden itibaren Türkiye&[#]8217;nin Minik-Yıldızda en iyi raketlerinin yer aldığı kampta uzman antrenörler tarafından yoğun bir antrenman programı uygulanıyor.

Gelecek sezonda Milli takımımızı temsil edecek olan bir çoğu yeni sporcuların yer aldığı kamp, bugün yapılacak olan son çalışmayla birlikte tamamlanacak.

Ankara&[#]8217;dan Baş Antrenör Gültekin Kartoğlu, beraberinde Abdullah Tümer, Batman&[#]8217;dan Recep Bezenmiş, İstanbul&[#]8217;dan Gönül Koyun ve Zonguldak&[#]8217;tan Hilal Yamak nezaretinde sporcuların kondisyona yönelik antrenman yaptırılıyor.

MASA TENİSİ POPÜLER SPORCULAR ARASINDA

Minik-Yıldız Bayan Milli Takımlar kampıyla ilgili açıklama yapan Baş Antrenör Gültekin Kartoğlu şu görüşlere yer verdi, &[#]8220;Türkiye&[#]8217;de yapılan çeşitli organizasyonlarda derece yapmış sporcular bu kampta yer alıyor. Bu kampta koordinasyon, teknik, taktik ve genel antrenman bilgileri üzerine çalışmalar yapılıyor. Genel olarak ağırlıklı olarak kondisyona dayalı çalışmalar yapılıyor, sporculara sezona hazırlanıyor burada.

Grup Şampiyonaları ve Yurt dışında yapılacak olan müsabakalarda Milli takımımızı oluşturacak olan sporcuların performanslarını üst düzeye çıkarmak için bu Federasyon bu kampı düzenliyor. Zonguldak&[#]8217;ta bu organizasyonun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Masa tenisi ülkemizde her geçen daha fazla sporcuya ulaşıyor popüler sporcular arasında yereni almış durumda. Bununla birlikte başarı çıtası da yükseliyor. Masa Tenisinde Zonguldak&[#]8217;ta tesisleri ve sporcularıyla önle gelen iller arasında.

Zonguldak´ın başarılı Antrenörlerinden Burçin Aygün, kamp için kente gelen misafirlerle yakından ilgilenerek sporcusu Dilara Özdemir´in çalışmasını takip etti.

Editör: Pusula Gazetesi