3. ETAP KAMP ÇALIŞMALARI İÇİN BAŞKENTE YOLA ÇIKTILAR

Zonguldak Kömürspor, Üçüncü etap kamp çalışmalarını yapmak için Ankara Kızılcıhamam&[#]8217;a hareket etti. Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig&[#]8217;de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, bir hafta sürecek olan kamp çalışmaları için yola çıktı. Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Yönetim Kurulu üyesi Zeki Çolak ve Kulüp çalışanları, kafileyi Başkente yolcu etti.

NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor&[#]8217;da Teknik Direktör Cahit Terzi, üçüncü etap kamp çalışmaları öncesi değerlendirme yaptı. Terzi açıklamasında şu ifadelere yer verdi, &[#]8220;Patalya Otel&[#]8217;in imkanları çok güzel. Geçtiğimiz yıllarda Kilimli Belediyespor&[#]8217;u çalıştırdığım dönemde yine aynı otelde kamp yapmıştık. Oranın uğuruna inanıyorum. Takımın son şeklini yapmak için transfer ihtiyacımız var. Görüştüğümüz oyuncular var. Bu isimleri kadromuza katarak sezona çok güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Nokta transferler yaparak transferi kapatacağız.

Zonguldak Kömürsüpor camiasına da seslenen Terzi, &[#]8220;Geçtiğimiz sezon olduğu gibi camia ve taraftarımız bizlere güvensin. Çünkü işini bilen yönetim ve teknik ekip var. Geçtiğimiz sezon çok az maliyetle şampiyon olduk. Bu sezonda yine aynı şekilde mütevazi kadroyla başladık. Zonguldak Kömürspor&[#]8217;un hedefsiz olma gibi şansı yok. Taraftarlarımız bizi desteklesin yine bizim yanımızda olsun&[#]8221; şeklinde konuştu.

SEZON ÖNCESİ KURBAN KESİLDİ!

Zonguldak Kömürspor&[#]8217;da hayırlı ve kazasız bir sezon geçirme dilekleri ile kurban kesildi dualar edildi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Teknik Direktör Cahit Terzi ve futbolcular yeni sezonda da takımı Şampiyonluğa taşımak için çalışacaklarını belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi