Güneydoğu gazisi 36 yaşındaki Melih Demir, hizmet dışı bırakılan halk otobüsünü 25 bin liraya satın alıp köfteciye çevirmiş ve ´Gazi park´ adını verdiği otobüs köfteci ile sahile gelenlere hizmet veriyor.

Fakat Zonguldak Belediyesi bir türlü rahat vermiyor. Kullandığı 40 metre karelik yer için Milli Emlak Müdürlüğüne kirasını ödeyen Demir, Zonguldaklılara verdiği düzgün hizmetin karşılığında Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin gösterdiği tavra tepki gösterdi.

Gazi Melih Demir: &[#]8220;Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bir yerimiz var. Eskiden buralar içkicilerin alanıydı. Şimdi düzgün bir ortam oluşturduk. Milli Emlak Müdürlüğüne düzenli kiramı ödüyorum. Zonguldak Belediyesi, o kadar yazılıp çizilmesine rağmen Memurlar Lokali&[#]8217;ni, Çatı Kafe ve Ortaköy mekanlarını yıkamadı da bize mi gücü yetti. Zonguldaklıların beğeni topladığı bir alandan ne istiyorlar. Alnımızın akıyla ekmek paramızı kazanıyoruz. Kime ne zararımız var. Yasak ve yanlış olan biz miyiz? Zonguldak Belediyesi Zabıta Ekibi ve yetmezmiş gibi çevik kuvvet ekibiyle birlikte mekanımı geldiler kaldırdılar. Yaklaşık 13 gündür hizmet veremiyoruz. Vatandaşımız bile bizden çok tepki gösteriyorlar. Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin bizim gibi küçük işletmelerle değil diğer işlerle uğraşması gerekir. Ben gaziyim. Bayramlarda derneklerimizi, evimizi ziyarete gelip sizin yanınızdayız diyorlar da şimdi bir gazi olarak yaptığım benim işime neden taş koyuyorlar. Kime ne zararımız var&[#]8221; diyerek tepkisini dile getirdi.

Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin Memurlar Lokali gibi bir işletmenin yıkımını gerçekleştiremeyip küçük bir işletmenin hizmet vermesini durdurmasına ne cevap vereceği merak ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi