Cumhurbaşkanı Abdullah Gül&[#]8217;ün 28 Ağustos&[#]8217;ta görev süresinin dolması nedeniyle veda resepsiyonu düzenlendi.

Resepsiyona Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı seçilen ve 30 Ağustos&[#]8217;ta Çankaya köşküne çıkacak olan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlar, Milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri ve bürokratlar katıldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar&[#]8217;da katılımcılar arasındaydı.

AK Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, resepsiyonda Bakanlar ve Milletvekilleriyle uzun süre sohbet etti.

Resepsiyonla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Ulupınar: &[#]8220;28 Ağustos&[#]8217;ta görev süresi sona erecek olan 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül tarafından gerçekleştirilen veda resepsiyonunu hem hüzünlü hemde sevinçli bir şekilde gerçekleştirdik. 11. ve seçilmiş olan 12. Cumhurbaşkanımızı Çankaya Köşkünde yan yana olmanın ayrı bir heyecanını yaşadık&[#]8221; dedi.

AK YILLAR DİLEDİ

Öte yandan AK Partinin kuruluşunun 13. Yıldönümü de kutlayan Milletvekili Özcan Ulupınar, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığın artması ile AK Kadroların birer parçası olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ulupınar, partisinin kuruluş yıldönümünü şu sözlerle kutladı: &[#]8220;Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Partimiz, siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına 13 yıldır yüksek değerler katmıştır. Kurulduğu günden bugüne kadar Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve milletin kendisi olmuştur. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında girebilmek adına emin adımlarla ilerlemektedir. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar Adalet ve Kalkınma Partisinin ve Genel Başkanımızın koymuş olduğu bu hedeflere ulaşabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımızın artması ile AK Kadroların birer parçası olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 13. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, nice AK yıllara diyorum.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi