Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba (88) hayatını kaybetti. 5 Nisan 1926 doğumlu olan Süleyman Seba, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Sebanın uzun süre tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi ölümüyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "4 Mart 2014 tarihinden bu yana kronik hastalığı nedeniyle hastanemizde takip ve tedavi edilmekte olan Sayın Süleyman Seba saat 20:37´de hayatını kaybetmiştir" ifadelerine yer verildi.
CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ
Süleyman Seba için Cuma günü Vodafone Arena Stadı´nda tören düzenlenecek. Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında da efsane başkanın naaşı Feriköy Mezarlığı´na defnedilecek.



BEŞİKTAŞ CAMİASI HASTANEYE AKIN ETTİ

Süleyman Seba´nın vefat haberini alan Beşiktaşlılar, efsane başkanın hayatını kaybettiği Amerikan Hastanesi´ne akın etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski başkan Serdar Bilgili, eski asbaşkanlardan Murat Aksu, Beşiktaşlı Futbolcular Derneği eski başkanı Haluk Özgerçek, Kabataşlılar Derneği Başkanı Anıl Cansızoğlu, eski kalecilerden Mete Bozkurt, eski yöneticilerden İsmail Ünal, Metin Keçeli, Nükhet Kalkavan, Beşiktaşlı sporcular, genel kurul üyeleri ve çok sayıda taraftar, Amerikan Hastanesi´ne geldi.
Editör: Pusula Gazetesi