Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde doğuştan iki bacağı ve bir kolu olmayan, tek koluyla odun kırıp, boyacılık yaparak aile bütçesine katkı sağlayan 37 yaşındaki Şenol Çetin´in ev hayalini Dünya Göz Hastanaleri Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu gerçekleştirdi. İçinde eşyasıyla birlikte teslim edilen eve yerleşen Şenol Çetin, büyük sevinç yaşadı.

Eşiyle birlikte ailesinin yanında yaşayan ve tek koluyla bir simit fırınının odunlarını kırıp boyacılık yaparak aile bütçesine katkı sağlamaya çalışan Şenol Çetin´in hikayesi basında yer alınca birçok kişi yardım girişiminde bulundu. 3 ayda bir 700 lira engelli maaşı alan Çetin´e en büyük yardımı ise Dünya Göz Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu yaptı. İşadamının görevlendirdiği Kapıcıoğlu İnşaat A.Ş.´nin Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, Şenol Çetin´e ilçede yeni yapılan bir apartmanın giriş katında daire satın aldı. Evin tüm eşyaları da yine işadamı tarafından alındı. Beyaz eşyadan mobilyaya kadar ev baştan aşağıya döşendi. Eşyaların bir bölümü yerleştirilirken, Şenol Çetin evde çalışan işçilere odunlarını kırdığı simit fırınından aldığı simitleri ikram etti. Ailesinin yanından çıkıp eşiyle birlikte yaşayacağı evini gazetecilere gösterirken büyük sevinç yaşayan Çetin, ev hayalini gerçekleştiren işadamı Eray Kapıcıoğlu´na teşekkür etti.

Çetin, şöyle konuştu: "Tek hayalim eşimle birlikte yaşayabileceğim bir evdi. Şimdi bu hayalim gerçek oldu. Evi merdiven çıkmamam için giriş katından aldılar. Bana yardım eli uzatanlara çok teşekkür ederim. Allah onlara daha çok versin. En büyük bakan, başkan onlar olsun. Onu, Allah çoluk çocuğuna bağışlasın. Vitrinler, dolaplar, yatak odası alındı. Buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, tüp her şeyine varıncaya kadar alındı. Allah bin kere razı olsun."

Editör: Pusula Gazetesi