Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezona Nevşehir’de sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarıyla devam ediyor. Kırmızı-lacivertli takım, önceki gün Spor Toto 2’nci Lig takımlarından İnegölspor ile oynanan hazırlık maçında sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, kamp çalışmaları ve önceki gün oynanan hazırlık maçını değerlendirdi. Terzi, 12 günlük kamp çalışmalarında 4 günü geride bıraktıklarını ve bu zamana kadar futbolcularından istedikleri performansı aldıklarını söyledi.

Kampın çok faydalı geçtiğini, buradaki çalışmalarla futbolcular arasında ki uyum sorununun ortadan kalktığını söyleyen tecrübeli teknik adam Terzi, “İlk etap çalışmalarımızın ardından Nevşehir’de 12 gün sürecek ikinci etap kamp çalışmalarımıza başladık. Geride bıraktığımız 4 günlük süreçte futbolcularımdan istediğim performansı yavaş yavaş alıyorum. Çok iyi bir kamp döneminden geçiyoruz. Burada hem eski ve yeni futbolcular arasındaki uyumu sonlandırmayı, hem de eksiklerimizi görmeyi amaçlıyoruz. Uyum sorununu ortadan kaldırdığımızı düşünüyorum. Tüm takımın uyumu üst düzeyde… Kalan zamanda en iyi şekilde çalışarak tam olarak hazır olmak istiyoruz” dedi.

Camiaya 7 yıl aradan sonra profesyonel lig heyecanı yaşatacaklarını ve bu nedenle eksikleri görmek adına İnegölspor ile hazırlık maçı yaptıklarını söyleyen Terzi, “İlk maçımızdı. Güçlü rakibimiz ile 0-0 berabere kaldık. Çok iyi bir maç oldu. İnegölspor, şampiyonluk adına çok önemli transferler yaptı. Rakibimiz karşısında ilk yarı ve ikinci yarı iki değişik kadro ile mücadele ettik. Çok da iyi oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. Girdiğimiz 4-5 net pozisyon var. Bu tür maçlarda skordan ziyade oyun önemlidir. İlk maçımızı oynamamıza rağmen futboldan memnunum. Taraftarımız meraklanmasın. Daha iyi olacağız” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi