Çok kısa bir süre olmasına rağmen oyuncularımda şampiyonluk ışığını gördüm. Bu beni çok mutlu etti. İnşallah bu kadro tüm Zonguldak’ı ve Kozlu’yu mutlu eder” dedi.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Kozlu Belediyespor, çalışmalarına hız verdi. Yeşil-beyazlı takım, 4 Ağustos’ta başlattığı çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan ve yapılan transferlerle de kadrosunu güçlendiren yeşil-beyazlı takım, kendi tesislerinde çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor. Futbolculara kondisyon ağırlıklı antrenman yaptıran Antrenör Bülent Öztürk, yapılan çalışmalardan oldukça memnun. Öztürk, çalışmalara başlayalı 4 gün olmasına rağmen futbolcuların fizik güçlerini iyi olduğunu belirtti.

Yeşil-beyazlı ekip dün yaptığı yaklaşık 2 saatlik idmanda düz koşu ve ardından 3-5-2 top çalışması yaparak günü tamamladı.

Kozlu Belediyespor, kendi evinde ilk etap kampını tamamlaması sonrasında, ikinci etap kampı için Bolu Abant’a gidecek.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Antrenör Bülent Öztürk, “Çalışmalarımızda dördüncü günü geride bıraktık. Çok kısa bir süre olmasına rağmen oyuncularımda şampiyonluk ışığını gördüm. Bu beni çok mutlu etti. İnşallah bu kadro tüm Zonguldak’ı ve Kozlu’yu mutlu eder” dedi. (Spor Servisi)

Editör: Pusula Gazetesi