Başoğlu, &[#]8220;Bir an önce Alaplı Belediyespor kongre üyeleri ile Alaplı Belediyespor severleri harekete geçmeye davet ediyorum&[#]8221; dedi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor Teknik Sorumlusu Gökmen Başoğlu, Alaplı Belediyespor&[#]8217;un kongresinin yapılmamasından dolayı kaos içerisinde olduklarını ifade etti.

Yeni yönetimin taahhütlerini yerini getirmediğini iddia eden Başoğlu, şunları söyledi:

&[#]8220;Bana, &[#]8216;Göreve gel&[#]8217; dediler geldik. Geldiğimizde sıfırdan başladık ve 5 yıl inanılmaz bir istikrar yakaladık. İkinci kez play-off finali oynadık. Bir kez play-off şampiyonu olduk. Lig beşinciliği, lig dördüncülüğü ve en son ligi ikinci bitirdik. Bunun yanında Genç Takımı, Alaplı Belediyespor kurulduğu tarihten bu yana ilk kez Türkiye Şampiyonasına götürdüm. Yine Alaplı Belediyespor alt yapısından Kaan Yıldırım gibi profesyonel futbolcu yetiştirdik. Bizi göreve şimdiki Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın getirmişti. Onun bize inancını yitirmedik ve onun bize güvenini mahcup etmedik. Yine Alaplı Belediyespor&[#]8217;u zor bir süreç bekliyor. Geç kalınan kongre içi boşalmış bir futbol takımı yönetiminin taahhütlerini yerine getirmediği için camiaya olan güven eksikliği iskelet kadronun bozulması ve bu yıl Süper Amatör Lig&[#]8217;in kaliteli ve zorlu geçecek olması çoğu takım takımını ve transferlerini yapıp hazırlık dönemine başlarken, biz hala eski yönetimin kongre kararı almamasından dolayı kaos içerisindeyiz ve Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;i, yönetim kurulunun ekonomik destek sağlamadığı için kaçırıldığını, böyle bir şansın bir daha zor yakalanılacağını, bunun sorumlusu futbolcularım ve ben değiliz. Bunun sorumlusu taahhütlerini yerine getirmeyen yöneticilerdir. Biz onurumuzu sahaya koyduk. Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin&[#]8217;in desteğiyle Alaplı Belediyespor daha iyi yerlere geleceğini inanıyorum. Futbolu seven Fikret Aydın gibi bir belediye başkan yardımcısı var, inanıyorum ki bu kaosu hep beraber atlatıp Alaplı Belediyespor yine rakiplerinin korkulu rüyası olacaktır. Geçen yıl taraftar grubumuz oldu. Kendi sahamızda maçlarımızı oynayacağız. Seyircimizi sahaya çekecek bir kadro kurmalıyız. Bunun için Belediye Başkanımıza güveniyoruz. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bana görev verilmesi önemli değil. Ben Alaplı Belediyespor&[#]8217;un neferiyim. Alaplı Belediyespor için her şeyi yaparım. Her şey Alaplı Belediyespor için. Bir an önce Alaplı Belediyespor kongre üyelerinin Alaplı Belediyespor severleri harekete geçmeye davet ediyorum. Hedefimizi hep ekonomik olarak normal bütçelerle üst oldu ve bunu başardık. Artık çıtayı buradan düşürmememiz gerekiyor. Geç kalınan her gün Alaplı Belediyespor&[#]8217;un hedefinden uzaklaşmak demektir. Şu an ki kadromuzda çoğu oyuncumuzu geçen sene yapılan yönetimsel hatalar yüzünden kaçırdık. Gelmek isteyen oyuncular bile bizim camiamıza bu yanlışlıklar yüzünden olumsuz bakıyor. Onun için zaman çok önemli. Eğer görev verilirse, kendi teknik kadromu ve futbol takımını oluşturmak için çalışacağız. Gelin canlar bir olalım, hepimiz Alaplı Belediyesporlu olalım. Başka bir Alaplı Belediyespor yok.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi