Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2012 yılında Hakkâri&[#]8217;nin Çukurca ilçesindeki karakol baskınında şehit düşen jandarma Er Metin Çevik için Alaplı ilçesine bağlı Fındıklı Köyü&[#]8217;nde okutulan mevlid-i şerife katıldı.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Yalçın Enç, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Tufan, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç&[#]8217;ın da katıldığı mevlid-i şerif öncesi şehidin ailesi tarafından yapılan anı evini gezen Başkan Uysal, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Protokol, daha sonra şehit er Çevik&[#]8217;in kabristanına ziyarette bulunarak, dua etti.

UZUNMEHMET&[#]8217;TE KAHVEHANE TOPLANTISINA KATILDI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mevlit dönüşü Ereğli Belediye Meclis üyelerinden Mehmet Erdoğan ve Turgay Aydın tarafından tertiplenen Uzunmehmet Mahallesi&[#]8217;ndeki kahvehane toplantısına katıldı.

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaşlarla istişare yapan Başkan Uysal, burada ayrıca AK Parti İlçe Gençlik Kolları ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi