2’nci etap çalışmalarında 7 Ağustos tarihinde ilk hazırlık maçını İnegölspor ile oynayacak kırmızı-lacivertli takım, 10 Ağustos tarihinde de 2’nci Lig takımı ile ikinci hazırlık maçını yapacak.

Teknik Direktör Cahit Terzi, ilk etap kamp çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirterek, “Yeni kurduğumuz takımın bazı eksikleri olabilir. Bu eksikleri de inşallah kampta gidereceğiz. Kafamızda soru işaretleri olan bazı mevkiler var. Buradaki oyuncular hakkındaki son kararımızı hazırlık maçlarında vereceğiz” dedi.

Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 12 günlük kamp için Nevşehir’e gitti. 7 sezon aradan sonra profesyonel ligde mücadele etmeye hak kazanan kırmızı-lacivertli takım, 20 Temmuz tarihinde başladığı yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde tamamladı. 3 günlük Ramazan Bayramı iznine çıkan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, yoğun tempoda sürdürdüğü ilk etap çalışmalarının ardından, ikinci etap çalışmaları için Nevşehir’de kamp yapacak. Kamp, 16 Ağustos tarihinde sona erecek.

Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve 28 kişilik futbolcu kafilesi, dün kulüp binasından Nevşehir’e hareket etti. Takımı yolcu etmeye sadece Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in gelmesi dikkat çekti.

Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi, Nevşehir’e hareket etmeden önce gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Terzi, ilk etap çalışmalarından son derece memnun olduğunu, takımla ilgili son kararı 12 günlük Nevşehir kampında vereceklerini söyledi.

Terzi, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:

“İLK ETAP ÇALIŞMALARIMIZDAN SON DERECE MEMNUNUM”

“20 Temmuz’da başladığımız yeni sezon çalışmaları, Nevşehir’deki kamp için ön hazırlık oldu. İlk etap çalışmalarımızdan son derece memnunum. Buradaki çalışmalarda amacımız kamptaki hazırlık maçlarına daha hazır olmaktı. 2’nci etap çalışmalarında 7 Ağustos tarihinde ilk hazırlık maçımızı İnegölspor ile oynayacağız. 10 Ağustos tarihinde de 2’nci Lig takımı ile ikinci hazırlık maçı yapacağız. Ve bunun sonrasında kampı 2-3 tane daha yapacağımız özel maçlarla tamamlayacağız. Yeni kurduğumuz takımın bazı eksikleri olabilir. Bu eksikleri de inşallah kampta gidereceğiz. Kafamızda soru işaretleri olan bazı mevkiler var. Buradaki oyuncular hakkındaki kararımızı hazırlık maçlarında vereceğiz. Şu ana kadar yaptığımız transferlerden çok memnunum. Gerçekten yetenekli ve genç oyuncular transfer ettik. Zaten mevcut kadromuzda iskeleti muhafaza etmiştik. Bu takımın geleceği adına en iyi yaptığımız iş oldu. Çünkü hepsi iyi futbolcular. Bu sene daha istekli ve daha arzulular. Nevşehir kampında takımla ilgili kararımız daha da netleşecek.”
Editör: Pusula Gazetesi