Yeni sezonda Spor Toto 3&[#]8217;üncü Lig 1&[#]8217;inci Grup&[#]8217;ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Dün sabah ve akşam saatlerinde Fener Sentetik Saha&[#]8217;da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Cahit Terzi yönetimindeki Zonguldak Kömürspor, ısınma hareketlerinin adından idmana 5&[#]8217;e 2 ile devam etti. İdmanın son bölümünde ise, dar alanda çift kale maç yapıldı. Çalışma yaklaşık 2 saat sürdü.

&[#]8220;NEVŞEHİR KAMPINDA HAZIRLIK MAÇLARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ&[#]8221;

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, her şeyin planlandığı şekilde devam ettiğini belirterek, &[#]8220;Bayram izni sonrası tekrar hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 3 Ağustos 2014 Pazar gününe kadar kendi tesislerimizde çift idmanla devam edeceğiz. 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü kamp için Nevşehir&[#]8217;e gideceğiz. Ligin başlamasına 38 gün gibi bir süre kaldı. Nevşehir kampında özellikle hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Yeni transfer ettiğimiz oyuncuları görme anlamında bu hazırlık maçları bizim için çok önemli. Hazırlık maçlarının ardından ihtiyacımız olacak birkaç yere de takviye yapabiliriz&[#]8221; dedi.

&[#]8220;EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TAKIMIN İSKELETİNİ KORUMAMIZ OLDU&[#]8221;

Terzi, eski ve yeni oyuncuların çabuk kaynaştığını ifade ederek, &[#]8220;Bizim en büyük avantajımız takımın iskeletini korumamız oldu. Yeni gelen arkadaşlar da adapte olmakta zorluk çekmiyor. Geçen sezondaki kadromuzdan 11 oyuncuyu tuttuk. Yanlarına iyi oyuncular transfer ettik. Bu oyuncuların bize katkı vereceklerine inanıyorum. İnşallah bu sene iyi bir takım oluşturup taraftarımıza güzel bir futbol izleteceğimize inanıyorum&[#]8221; diye konuştu.

&[#]8220;ZONGULDAK KÖMÜRSPOR ASLA HEDEFSİZ OLMAZ&[#]8221;

Pahalı transferler yapmakla iyi bir takım kurulmadığının altını çizen Terzi, &[#]8220;Bizim geçen sene harcadığımız para belli. Elde ettiğimiz başarı da ortada. Bu senede aynı politikayı uyguluyoruz. Futbola aç olan, savaşan, formasının hakkını veren oyuncuları bir araya getirdik. En büyük silahımız ise, takımın çok istekli ve çok arzulu, savaşan bir takım olması. Zonguldak Kömürspor asla hedefsiz olmaz. Gruptaki her takım gibi bizim de hedefimiz var. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda hedefe ulaşmak için elimizden gelen yapacağız. İnşallah Zonguldak Kömürspor&[#]8217;u layık olduğu yere çıkarmak için hep birlikte mücadele edeceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi