Şenliklere, Kapuz İlköğretim Okulu Müdürü Özer Öner Yıldız, okul öğretmenleri, okul aile birliği, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kapuz İlköğretim Okulu Müdürü Özer Öner Yıldız, yaptığı açıklamada, &[#]8220;Her sene gençlik haftası sonunda geleneksel olarak Kapuz İlköğretim okulu şenlikleri yapıyoruz. Okulumuz sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da faaliyet göstermektedir. Amacımız, yıl sonu itibariyle hem öğrencilerimiz üzerindeki 1 yılın yorgunluğunu atmalarını sağlamak hem de velilerimiz ve okulumuz öğrenci ile öğretmenlerin bir arada bulunmalarını sağlamaktır. Okullarına sahip çıkmaları anlamında bu şenlikleri düzenliyoruz&[#]8221; dedi.
Daha sonra öğrenciler kaşık üzerinde yumurta taşıma yarışması, çuval yarışması, ip çekme yarışması ve anaokulu bale gösterisi yapıldı. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuzhan Akman da öğrencilerle birlikte çuval yarışına katılırken, öğrencilerle büyükler arasında ip çekme yarışı yapıldı. Okul aile birliğindeki veliler tarafından yapılan yiyecekler de öğrencilere ve velilere ikram edildi.
Editör: Pusula Gazetesi