Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sel ve su baskınından en fazla zarar gören yerleşim birimlerinden biri olan Mollabey Köyü&[#]8217;nü ziyaret etti. İşyerlerinde temizlik çalışmalarını sürdüren esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Tekin, &[#]8220;geçmiş olsun&[#]8221; dileğinde bulundu. Mollabey&[#]8217;de günlük yaşama tekrar dönülmesi için Alaplı Belediyesi araçlarının seferber edildiğini belirten Başkanı Tekin, &[#]8220;İtfaiye araçlarımız ve kanal açma aracımız Mollabey&[#]8217;de çalışıyor. Tıkanan yağmur suyu kanalları açılıyor, suyun çekilmesinin ardından çamur deryasına dönen sokaklar itfaiyemizce tazyikli suyla yıkanıyor&[#]8221; dedi.

Esnaflara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Tekin, &[#]8220;İmkanlarımız çerçevesinde, Alaplı Belediyesi olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olacağız. Gerekli temizlik yapılıncaya kadar ekiplerimiz burada kalacak&[#]8221; diye konuştu.

Esnaflar da, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin&[#]8217;e ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu arada Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sel ve su baskınından zarar gören belediyeye ait tesislerde de incelemelerde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi